Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, Giroud miatt vagy Boateng miatt kell jobban fogni a fejünket....palesz77 írta:Giroud..Jezusom, ez mi volt..
![]()
Umtiti meg elobb mar egy szep kis lasztit is adott, alakul.
Aztán döntőben remélem a Grizi-Ronaldo eredmény nem az lesz mint a BL döntőnBob_Marley írta:Kp labdaszerzés visszaesett, persze azért is mert az ellenfél játékosai jól fedezik, jól passzolnak, de szerencsére a kapu előtt jó a védekezés. Védve vannak a beadások, s belelépnek a labdákba. Jön majd Grizi mint a Bayern ellen és egy jó kontra.
Ahhoz a kontrához Torres is kellett, itt meg Girud a másik csatár. A kp-n sincs Saul, Koke, vagy Carrasco, csak 3 néger, akik darálnak, de kreativitás nem sok van bennük.Bob_Marley írta:Kp labdaszerzés visszaesett, persze azért is mert az ellenfél játékosai jól fedezik, jól passzolnak, de szerencsére a kapu előtt jó a védekezés. Védve vannak a beadások, s belelépnek a labdákba. Jön majd Grizi mint a Bayern ellen és egy jó kontra.
Ennyit szamit a hazai palya, De ezzel lehetett is szamolni. Eddig jo, de a franciakba is benne van a gol sajnos.LG írta:Ez hatalmas 11-es volt!
Nagyon szépen csinálta Kroos.
Jól kezdtek a francok, de azóta volt két hatalmas német helyzet, szóval nekem is tetszik, amit látok. Kár, hogy Müller ennyire formán kívül van, egy VB-s Müllerrel sima lenne az egész EB.Bob_Marley írta:Eddig nagyon jó, amit lát az ember. Matuidi mint egy gép úgy szerzi vissza a labdákat már az ellenfél térfelén. Erőben jobb a francia csapat szerintem, végig kell ezt így darálni és befog pattanni.
Elso eladott labdaja meg is volt.Tromort77 írta:...
Nem is egy poszt.palesz77 írta:Rajottem amugy, te azert nem birod ennyire Cant, mert Henderson helyett jatszatja Klopp?Tromort77 írta:...