Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy fair, ha belinkeled azt is, amit nem adott meg a németeknek.Bob_Marley írta:https://pbs.twimg.com/media/Cmya-SrWgAAInVY.jpg
Tiszta tizi.
Kassai is vak, de ő legalább következetesen mindkét oldalra és határozottanpalesz77 írta:Ez mondjuk igaz, ketes szitukban mar mennek is hatra a nemetek kb vedekezni.. Azert ez eleg bosszanto, mert a meccs meg tok jo, de ez kicsit bearnyekolja az osszkepet majd nekem, ha igy marad.LG írta:Ez a gyökér Rizzoli egy másik meccset néz, a csigazabálók kb. bármit csinálhatnak, nem fúj semmit, a németeknek meg mindenért sárgát ad.
Ez mondjuk igaz, ketes szitukban mar mennek is hatra a nemetek kb vedekezni.. Azert ez eleg bosszanto, mert a meccs meg tok jo, de ez kicsit bearnyekolja az osszkepet majd nekem, ha igy marad.LG írta:Ez a gyökér Rizzoli egy másik meccset néz, a csigazabálók kb. bármit csinálhatnak, nem fúj semmit, a németeknek meg mindenért sárgát ad.
Ha erre az esetre ezt mondod, akkor Boateng/Thiago Silva kezezésénél szerintem a földön feküdhettél nevetvepalesz77 írta:Lehet haborogni, de ki kerte meg Schweiniet, hogy elorenyujtott kezzel menjen oda fejelni? Jobbak a nemetek amugy, de kapu elott nem nagyon mutatkozott ez meg. Hal istennek nem drukkolok egyiknek sem - vagy inkabb mindket csapatnak -, es a meccs maga parades szerintem. Tizi vitathato, de ilyen amator mozdulatot.. A 40 eves oregektol nem ezt varna azert az ember.
Másik kezét kisatírozni, egy elegánsabb ruhát rá, és rögtön más a helyzet, talán még egy kis bajszot neki.. :mrgreenBob_Marley írta:https://pbs.twimg.com/media/Cmya-SrWgAAInVY.jpg
Tiszta tizi.
Mondjuk azt is megkérdezném SS-től, h ugyan minek tolja fel előre a kezét, amikor érzi, h nem éri el és nagy eséllyel fejes lesz, onnan, ahonnan azért ritkán fejelnek gólt.LG írta:Mert az asszisztensei is idióták. Ugyan ezek a vak egerek nem fújták be a tizit nekünk az Atletico ellen.csdewl írta:Mondjuk ezt most nem Rizzoli fújta be, hanem valamelyik asszisztens szólt neki.
Mert az asszisztensei is idióták. Ugyan ezek a vak egerek nem fújták be a tizit nekünk az Atletico ellen.csdewl írta:Mondjuk ezt most nem Rizzoli fújta be, hanem valamelyik asszisztens szólt neki.
Ha úgy alakul a döntőben meg összecsinálja magát, mint a Real ellen tette.recrea írta:Ugyanúgy be kellett volna csuknia a szemét, ahogy tette a másik oldalon, nem következetes.
Nem a jobb csapat vezet, ellenben Griezman megérkezett, mondjuk erre számítani lehetett. Barcelona tárt karokkal vár
Kroos buktatasat hogy a fenebe nem vette eszre a digo? Jaaa lehet hogy latta csak nem merte befujni mint Gabi kezezeset a 95.be ellenunk. Idiota RizzoliBob_Marley írta:Franciaország -Német kézilabda válogatott 1:0