Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk Müller amilyen borzalmas EB-ken, annyira jó VB-ken.Rivaldo11 írta:Jobban, nem is kérdéses. A jövőre nézve amúgy se nagy tragédia, a vb-re megint építenek egy brutál csapatot, pár kocka hiányzik csak, a potenciál össze nem hasonlítható dél-afrikáéval.
Müllert, Hectort ki kell selejtezni.
Nem értem a problémát, akárhogy öltözködik, nagyon fegyelmezetten játszik Pogba.palesz77 írta: 2 hetig Pogbas avaja lesz, en megertem a duhot..
Na mert ez a csatár nélküli német válogatott, ilyen Höwedes és társaival jobban megérdemelné mi? Ha már középszer... Tőlük is max 4 játékos klasszis...Rivaldo11 írta:A tizenegyes döntött, és a bíró. A gyengébb csapat döntőzik. Középszer franciák a gyenge portugálokkal. Élvezetes lesz.
Szerintem tipikus olyan döntő lesz, hogy akár Grizi akár Ronaldoék nyernek a győztes felteheti az i-re a pontot erre az évre a másik meg csalódott lehet, de a teljesítménye miatt nem. Én sem szeretem Ronaldot, de amit kapar ezzel a valljuk be csapatkén elég gyönge portugál csapattal (bár az egyenes kiesésre nagyon szépen összeszedték magukat) az példaértékű és maximálisan megérdemelné, hogy győzzön. Pechje, hogy a franciák fognak nyerni.recrea írta:Én is csak inni megyek sztem a helyre.Alcantara írta:Hövedes-Mustafi duó. ...hát ennyi volt velük.
Szerintem döntőt nem nézek.
Két válogatott, akiknek sosem szurkolok. Ez a francia válogatott amúgy egész szimpatikus, brazil párti vagyok, ezért nem szeretem őket.
CR megkoronázhatja a karrierjét, sztem meg is érdemelné, nem szurkolok neki, de én nem a "tipikus" irigy meg fikázó embertípus vagyok, azt meghagyom a másik oldalnak.
Én is csak inni megyek sztem a helyre.Alcantara írta:Hövedes-Mustafi duó. ...hát ennyi volt velük.
Szerintem döntőt nem nézek.
2 hetig Pogbas avaja lesz, en megertem a duhot..TripleH írta:Mennyi pénzed úszik éppen, hogy ennyire kivagy miatta?LG írta:Most is Sagna tisztán húzta Draxler mezét, és semmi.Ez egy [auto_cenzúra], elcsalt meccs.
Ezzel nem tudsz mit csinálni, hazai pálya ilyen, ahogy bárki másnak is. Akár bajnoki, akár válogatott szinten. Nem mondom, hogy ez így jó, de kétesben egy hazainak fognak fújni. Mezőnyben is 50-50 labdára, ha Németországban lenne akkor meg németnek. Nem látványos most sem ez, nem tudom biztos elfogult vagyok, hú de kirívó esetet nem tudok mondani. Kroos dolgot meg továbbra sem látni twitteren se (azon lehetne vitázni). Amúgy is kihagyta volna Özil.palesz77 írta:1 nemet gol minimum kene, mert ez igy nagyon nem lenne normalis. Egy EB elodontoben azert ne mondd mar Bob, hogy normalis ilyen szinten a hazai palya elonye.. Partatlanul kene inkabb fujni esetleg.
Mennyi pénzed úszik éppen, hogy ennyire kivagy miatta?LG írta:Most is Sagna tisztán húzta Draxler mezét, és semmi.Ez egy [auto_cenzúra], elcsalt meccs.
Nincs fent twitteren. Azt olvastam valahol, amúgy is kívül volt ha volt szabálytalanság.Úgy fair, ha belinkeled azt is, amit nem adott meg a németeknek.
Mondjuk akkor hallgattál bölcsen a fórumon.