Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
de basszus 2 meccsen se láttad még játszani, ráadásul szerencsétlen gyerek még csak nem is csinált semmit ami alapján unszimpatikus lehetne. neymar meg suarez legalább adott rá okot, az egyik egy tújlhypolt frizuramatyinak tűnt, a másik meg harapdál, pofázik, meg rugdosódik.La Pulga írta:azért saját véleményem lehet ugye?visca el barca írta:
hát igen, nekem is. tegnap kaptak róla 3 gólt a franciák, mindenkivel pofázott, minden cselt megevett, látszik rajta h nagyképű, szeret színészkedni, ráadásul lassú is.
hagyjuk már ezt a pofa alapján ítélünk dolgot.nem a teljesítményét kritizáltam, csak nekem még így elsőre nem szimpatikus. neymarnál és suareznél is ezt éreztem aztán idővel mind a kettőt megszerettem

Gólt fejel papa, azt hittem ezt már megbeszéltük.visca el barca írta:tegnap már a l'equipe is elismerte, grizi és lloris mögött ő lett a csapat 3. legjobbja. ezek után remélem a döntőn is ő fog játszani

azért saját véleményem lehet ugye?visca el barca írta:
hát igen, nekem is. tegnap kaptak róla 3 gólt a franciák, mindenkivel pofázott, minden cselt megevett, látszik rajta h nagyképű, szeret színészkedni, ráadásul lassú is.
hagyjuk már ezt a pofa alapján ítélünk dolgot.

hát igen, nekem is. tegnap kaptak róla 3 gólt a franciák, mindenkivel pofázott, minden cselt megevett, látszik rajta h nagyképű, szeret színészkedni, ráadásul lassú is.La Pulga írta:Nem tudom miért de nekem továbbra is full unszimpatikusnak tűnik

Reális az szerintem, alig volt hátul a labda a Franciáknál mert a Németek letámadtak.visca el barca írta:nem tudom ez a stat mennyire jó, nekem gyanusan kevésnek tűnik ez a passz szám, de az officialon ezt találtam:
passes: 17/16
blocked: 2
passes recovered: 7
clearances: 8

Amúgy igen, számomra egyetlen pozitívum ő volt ma. Egyértelműen jobb, mint Rami, aki ennél jóval kisebb nyomás alatt is többször megrogyott.palesz77 írta:Na, hat ez mar teljesitmeny volt..Dontore is maradhatna, ma siman bejatszotta magat szerintem - bar a vegere kicsit elfaradt.
Kérlek javítsd magad.palesz77 írta:Gondolom pár nappal a franciák EB szereplésének vége után.Varatrix írta:Csak én aludtam el de semmi hivatalosat nem találtam róla. Mikor jelentik be?

vagy ez volt dösamp utasítása. koscielny se lövöldözte túl sokat előre a labdát emlékeim szerintChino írta:Persze érthető, mivel az első meccse volt és csak a biztosra ment, nem akart semmi kockázatot vállalni.

A gólban csúnyán benne volt, illetve nem volt komoly megmozdulása. Előrefelé max. 4-5 méteres passzokat adott, de abból sem volt sok, a 80% az Koscielny-nek/Mangala-nak ment saját térfélen (nem is nagyon ment át az ellenfélére). Szép az a 76 passz 100%-osan, de megtévesztő is.palesz77 írta:A L'Equipe kemeny 4-est adott neki a 10-bol a tegnapiert, a franciak nem olyen optimistak mint mi ugytunik..
a marca is lehúzta elég rendesen. mondjuk én sem voltam maradéktalanul elégedett, de tudjuk be annyak, hogy izgult, meg h kb 2 hónapja játszott utoljára tétmeccsen...palesz77 írta:A L'Equipe kemeny 4-est adott neki a 10-bol a tegnapiert, a franciak nem olyen optimistak mint mi ugytunik..

Szerintem 15, 2-esek tudtommal szélső védők szoktak lenni.MessiCesc írta:Ez engem valamiért mindig izgat, szerintetek hányas mezszámot fogja megkapni?![]()
Ugye szabad a 2-es, 6-os, 15-ös, 16-as, ha Sandro elmegy akkor a 19 is. Sztem ő kettes lesz, Denis meg 15 vagy 16.Más tipp?