Pedig Tsubasa kapitány melle kit szeretnél meg?PCsabi írta:Pogba - ManUnited pletykákról mi a véleményetek?
Amúgy mindenki igazolgatja a támadókat, remélem azért mi is rárepülünk valakire... És most ne gyertek a japán gyerekkel
Ismered a hamis kilences rendszert? Agüero egyébként sem erőcsatár. Neki ez a szerep inkább fekszik! Vagy az, mikor egy középcsatár van mellette/előtte!Veidt_madridista írta: Miért lenne hamis kilences? Aguero lesz a csatár továbbra is.
Már kezdtem örülni, utána láttam, hogy Daily Star...visca el barca írta:érik a subotic-arsenal házasság is
Nem tudom, hogy miért nem repült rá az Arsenal... Amúgy Mourinho mit fog kezdeni ennyi támadó szellemű játékossal?visca el barca írta:mkhitaryanmu
99%
szerk, már hivatalos 42 millio euró
Clasie és Romeu személyében meg még társa is lenne a középpályán a focijához - őket ismerem csak onnan -, én is megnézném ott. Bár lehet nagy ugrás lenne így elsőre, és a portugál bajnokság jobb lenne még neki..Tromort77 írta:http://www.hitc.com/en-gb/2016/07/02/re ... internati/
A Soton vinné Nagy Ádámot. Bár kétlem, hogy Wanyama pótlására ő lenne a megfelelő ember, de szívessen megnézném a Sotonban. Ott rengeteget tudna fejlődni.
A válogatottból nem lógott ki lefelé, emellett pedig a Barcában nevelkedett, és egy kicsit játszott is. Szerintem megállja majd a helyét, mert az ő feladata az lesz, hogy Agüero alá dolgozzon, amire képes is. Abban igazad lehet, hogy nem valószínű, hogy ő fogja a City fontos meccseit eldönteni!Tromort77 írta:tatesz1990 írta: Mármint a Celta Vigo-hoz képest. Nem hinném, hogy a legmagasabb szinten megállja a helyét, így értettem.
Mármint a Celta Vigo-hoz képest. Nem hinném, hogy a legmagasabb szinten megállja a helyét, így értettem.tatesz1990 írta: Egészen más szint?
Az meg egyértelmű, hogy miért ment a Cityhez Nolito, ahogy az is egyértelmű számomra, hogy miért van rá szükség ott!
Egészen más szint?Tromort77 írta: Azért a Barca vagy egy City egészen más szint. De kíváncsi leszek rá a PL-ben, bár nagyon nem értem.
én nem értem mit sz*roztunk ennyit... "olcsó" is, jött is volna, LE-nek is szerelme... remélem fű alatt már meg van, hogy ki jön helyette...ferninho írta:Nolito-->Manchester City 13,8 millió font.
link
Sztem ennyiért ajándék lett volna nektek, kell egy értelmes csere előre az MSN mögé és sztem Nolitonál sokkal jobb opciót, főleg ennyiért nem igen fog találni a Barca.