2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
a google mindig jóbarátodS.Agüero írta:História X és a Zongorista a legjobb, amit már láttam.
Nekem is adhatnátok pár jó filmet. Börtönöseknek örülnék.Halálsoron, Remény rabjai megvolt már.
Ha meg a másik oldal érdekel - nekem úgy tűnt -, akkor a Generation War-t tudom ajánlani, még nem néztem meg, csak leszedtem, de csak jókat hallottam róla. Nem is csak harcokról szól, 5 barát életének az alakulása a háború alatt, elvileg ez az alapsztori, de van aki katona lesz. 3 részes mindössze, mint egy hosszú film..visca el barca írta:vagy esetleg megnézheted a HBO 10 részes sorozatait, a hős alakulatot meg az elit alakulatot.
Bay és Shyamalan.
A skandináv filmmuveszetet ajánlom neked, első körben kezd Madds Mikkelsen ilyen tematikatikaju filmharmasaval: Zold hentesek, Adam almai, Genszterek fogadoja.Rinku írta:Srácok, kétségbeesetten vágyom bármire, ami kicsit is fel tud nőni az In Bruges színvonalához, légyszi ajánljatok valamit a fekete humor-dráma kategóriában, NEED HALPP köszszép!![]()
![]()
Durr, durr és csókRinku írta:Srácok, kétségbeesetten vágyom bármire, ami kicsit is fel tud nőni az In Bruges színvonalához, légyszi ajánljatok valamit a fekete humor-dráma kategóriában, NEED HALPP köszszép!![]()
![]()
Mementothiagoalcantara írta:a Viharszigethez meg az Eredethez hasonló gondolkodós jellegű filmet tud valaki ajánlani?