Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Korábban is hallani lehetett róla, hogy problémák vannak a térdével, most arra sérült rá, Payet-tól kapott rá egy csomagot. Kétszer visszajött a pályára, de harmadszor is összerogyott. Hogy mennyire súlyos, ránézésre nehéz lenne megállapítani, majd holnap gondolom jönnek a vizsgálatok eredményei.Alfa írta:Csak hallgatni tudom a meccset. Mi történt Ronaldoval és mennyire tűnik súlyosnak ?
Payet nem a legszebb ,de nem is olyan halálosan durva becsúszása után fájlalta a térdét, és lent maradt. Pár percre visszajött, de utána végleg lecserélték, és sírva távozott a pályáról Ronaldo.Alfa írta:Csak hallgatni tudom a meccset. Mi történt Ronaldoval és mennyire tűnik súlyosnak ?
Nagyot játszik, eddig a mezőny legjobbja.Bob_Marley írta:Veb szólt Sissokonak, hogy menjen előre is.És megy is mint egy TGV.
Miből van ez a csóka?Bob_Marley írta:Veb szólt Sissokonak, hogy menjen előre is.És megy is mint egy TGV.
Visszajött, de kérdés hogy meddig bírja, és hogyan...palesz77 írta:Hat ezt nem jo latni, szerencsetlen bakker, vegre dontobe jut ujra, erre szetmegy a terde.. Hisztizzen meccs kozben, nyerjen Clasicot a Realnak, ezt akkor se jo latni. Remelem valahogy osszedrotozzak, de nem fest jol..
Elhsizem, hogy sajnálod, én is, de ez nem állja meg a helyét. Alapvetően nem volt olyan veszélyes az az ütközés, de mint tudjuk, Ronaldo eleve sérülten játszott, abba meg benne van ez a kockázat sajnos.Payet megnyerte az EBt a franciáknak... Gyönyörű mondhatom bammeg...
Elképesztő.
Nyílván direkt csinálta....ferninho írta:Payet megnyerte az EBt a franciáknak... Gyönyörű mondhatom bammeg...
Elképesztő.
Írek ellen is meglett a fordítás és az eredményeket valamint Eb-t látva az írek nem gyengébbek.LG írta:Ronaldo nem fest túl jól.Remélem vhogy kibírja ezt a meccset.
A franciák eléggé nyomnak az elejétől kezdve, remélem most nekik maradnak ki a helyzetek, és az ellenfél szerez a semmiből gólt, csak, hogy tudják ők is, milyen érzés.
HahaBob_Marley írta:Ha Ronaldo a harmadikra megy fel, akkor Pogbának az Empire State Building se elég.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy a kulcs szerintem az, hogy figyelniük kell a fejesekre mert Ronaldo bármikor képes lifttel érkezni és belőni.
Ha Ronaldo a harmadikra megy fel, akkor Pogbának az Empire State Building se elég.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy a kulcs szerintem az, hogy figyelniük kell a fejesekre mert Ronaldo bármikor képes lifttel érkezni és belőni.
Bob_Marley írta: Deschampstól hasonlót várok mint a németek ellen, jöjjenek csak a portugálok és ellentámadásokból meg lehet lepni őket.