Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ő is egye-fene, de már nyaral.LG írta:
+Hummels. Ő szerintem Boatengnél is jobb volt, mikor játszott
A beadásoknál nagyon hiányzik CR, másnak esélye sincs fejjel a francia védők ellen.
En attol meg nem ezert ulok le meccs ele, es kb 3-4 villanason kivul nem szorakozok jol, ugyhogy nekem ez egy gyenge donto..Bob_Marley írta:De leírod ez a foci része, akkor ne csodálkozz hogy leírom hogy igen ez van a pályán és ez is foci.![]()
+Hummels. Ő szerintem Boatengnél is jobb volt, mikor játszottBob_Marley írta:Koscielny mellett az egész EB legjobbja szerintem. Boatenget is ideraknám csak ő sportágot tévesztett.Nero. írta:Pepe bármekkora tahó, ma is nagyot játszik. Simán benne van hogy kihúzzák 120 percig kapott gól nélkül, utána meg jöhet az orosz rulett.![]()
Koscielny mellett az egész EB legjobbja szerintem. Boatenget is ideraknám csak ő sportágot tévesztett.Nero. írta:Pepe bármekkora tahó, ma is nagyot játszik. Simán benne van hogy kihúzzák 120 percig kapott gól nélkül, utána meg jöhet az orosz rulett.
De leírod ez a foci része, akkor ne csodálkozz hogy leírom hogy igen ez van a pályán és ez is foci.palesz77 írta:Tudom, hogy te azt is ugyanugy elvezed, mint egy jo kombinaciot, de a tobbseg szerintem nem jo parharcokat akar szinte csak latni, hanem inkabb helyzeteket, cseleket, szep megoldasokat. En legalabbis igy vagyok vele, abbol meg keves volt.
Es igen, tudom hogy ez is a foci resze, es nem abbol all ez a sport, hogy valaki a fulen porgeti a labdat, nem kell ujra lefutni ezeket a koroket.. De jatekban keves attol meg nekem ez a donto, a francia-nemethez kepest kanyarba sincs.
Elég túlzás, hogy nem jó a meccs, mert remek az iram és pont a sérülés is olyanból volt, hogy nagyon kemény párharcok is vannak. Nem tötyögés megy a pályán, Sissoko meg Matuidi az élő példa erre.palesz77 írta:Terdevel voltak bajok, az is rosszul all.. Lehet ez tobb honap is, eddig is baj volt a terdevel, most meg raadasul probalkozott is, sprintelt, lehet par honapra szetcseszte magat. Torna elott nem hittem, hogy en portugal gyozelemert fogok szoritani, de ezt is megeltuk. Oltozoben CR lehet megprobalja feltuzelni oket, a franciak se jok egyaltalan, tenyleg siman meg is nyerhetik a portugalok - meg ha azert naluk jobbak is a franciak.MessiNeymarSuarez írta:Mondjuk azért elég csúnyán leragadt a bokája...
A meccs maga gyenge nagyon, mindent elmond rola, hogy egy serulesrol tuduk csak folyamatosan beszelni..
Sissoko meg azt a meccset jatssza, amit Pogbanak vizionaltak az EB elott..
Elég komolyan küldi a pali. Vele mi van most amúgy? A Newcastle játékosa még? Gondolom nem akar a másodosztályba bohóckodni.palesz77 írta:Sissoko meg azt a meccset jatssza, amit Pogbanak vizionaltak az EB elott..
Már a mecs előtt molyinvázió volt a stadionban, aztán folytatódott a meccs alatt is, gyakran látni hogy berepül a képbe.hau30 írta:Mik ezek a kik ezek a bogarak a meccsen? Szegény CR-re is rászállt valami húsevő méretű és non stop látni a zoom-os kamera állásoknál ezeket a dögöket. Jó lehet, így játszani. Futsz oszt hirtelen neked jön egy kb. 10 cm-es bogár.
Terdevel voltak bajok, az is rosszul all.. Lehet ez tobb honap is, eddig is baj volt a terdevel, most meg raadasul probalkozott is, sprintelt, lehet par honapra szetcseszte magat. Torna elott nem hittem, hogy en portugal gyozelemert fogok szoritani, de ezt is megeltuk. Oltozoben CR lehet megprobalja feltuzelni oket, a franciak se jok egyaltalan, tenyleg siman meg is nyerhetik a portugalok - meg ha azert naluk jobbak is a franciak.MessiNeymarSuarez írta:Mondjuk azért elég csúnyán leragadt a bokája...
visca el barca írta:mondjuk én sissokoban nem tudom mi fantáziát lát, eddig egyik meccsen
Ha a MU tényleg megvenné Pogba+Matuidit, szerintem nagyon jó középpályájuk lenne a kövi szezonban, utoljára még Vieira volt ennyire jó szűrő náluk(mmint a válogatottban).Bob_Marley írta:Ezért kemény ez a csapat, mert kiveszed Kantét és van másik, akinek három tüdeje van.És most Matuidi is mit sprintelt vissza. Iszonyat jó kis záró középpálya ez Pogbával, Matuidivel, s bárki harmadikkal.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5785324BAlfa írta:Köszi a tájékoztatást. Akkor -szerencsére- nem tűnik olyan súlyosnak. Jobbulást neki!MessiNeymarSuarez írta:
Payet nem a legszebb ,de nem is olyan halálosan durva becsúszása után fájlalta a térdét, és lent maradt. Pár percre visszajött, de utána végleg lecserélték, és sírva távozott a pályáról Ronaldo.
Ui: Neked is köszi LG
Köszi a tájékoztatást. Akkor -szerencsére- nem tűnik olyan súlyosnak. Jobbulást neki!MessiNeymarSuarez írta:
Payet nem a legszebb ,de nem is olyan halálosan durva becsúszása után fájlalta a térdét, és lent maradt. Pár percre visszajött, de utána végleg lecserélték, és sírva távozott a pályáról Ronaldo.