Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És Gignac kis híján eldönti.palesz77 írta:Mondd, attol nekem meg hianyzik az attraktiv es otletes tamadofoci..Bob_Marley írta:de erre szoktam mondani, ha valaki ezért ül le nézzen streetballt.![]()
Ez a Giroud-Gignac csere se lelkesitett be, csodorbol vodorbe.Sissoko viszont nagyon nagyot jatszik, megerdemelne egy goztes golt. Umtiti meg nagyon jo kis vedo az EB alapjan, varom mar, hogy Barca mezben lassam.
Mondd, attol nekem meg hianyzik az attraktiv es otletes tamadofoci..Bob_Marley írta:de erre szoktam mondani, ha valaki ezért ül le nézzen streetballt.![]()
Szerintem egy Figo is elég lenne.Nero. írta:
Egy jó Maniche kéne ide a Portugáloknak, ő beverné 30-ról is.
Az se semmi hogy Gameiro kimaradt, de a Kínában bohóckodó Gignac meg állandó játéklehetőséget kap.Bob_Marley írta:Az biztos, hogy ő még annyira se labdaügyes, de majd most Gignac.![]()
Az biztos, hogy ő még annyira se labdaügyes, de majd most Gignac.recrea írta:Suarezhez szokva fájdalmas volt Giroudt nézni centerben...
Legyen neked gyenge döntő, de erre szoktam mondani, ha valaki ezért ül le nézzen streetballt.palesz77 írta:En attol meg nem ezert ulok le meccs ele, es kb 3-4 villanason kivul nem szorakozok jol, ugyhogy nekem ez egy gyenge donto..Bob_Marley írta:De leírod ez a foci része, akkor ne csodálkozz hogy leírom hogy igen ez van a pályán és ez is foci.![]()
Pepe meg tenyleg tanar eddig, ha meg golt is fejelne, es gyoznenek, a torna emberenek is megvalasztanam, a legjobb portugal - emlekeim szerint a gyoztesektol szoktak valasztani.
Csak szólok, hogy Payet már nincs a pályán.Bob_Marley írta:Ő is egye-fene, de már nyaral.LG írta:
+Hummels. Ő szerintem Boatengnél is jobb volt, mikor játszott
A beadásoknál nagyon hiányzik CR, másnak esélye sincs fejjel a francia védők ellen.![]()
Payet-Grizitől kellene több, hogy szélen meglehessen fogni őket. Odáig eljutnak, de középen Pepéék megeszik a támadásokat. Cedric gyerekre kéne rámenni, főleg hogy sárgás.