Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem sok, csak olyan 50 - 60 millióntibi67 írta:Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?
Milyen büntetések?Valamiről lemaradta?Tobias88 írta:Én néztem Roma meccseket és szerintem jól játszott, fel is figyeltem rá. Jól támad, fejel, de a beadásai Alvesével vetekednek.Viszont én kétlem hogy tényleg eladná a PSG és ez sokkal inkább az említett pletyka széria kezdete, mivel Maxwell már öreg és tökéletes ő a pótlására.
Ráadásul nekünk sincs rá szükségünk, más posztot kellene megerősíteni szerintem és ha tényleg csak 60 millió van amiből még a büntetések is lejönnek akkor főleg nem kell ő ide
Pedig már érettségid is van...S.Agüero írta:Nem gondoltam volna, hogy ez takarja a pro és kontra érveket.Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Azt gondoltam, de mik azok?Kubla9 írta:Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.
Felsorolja a srác erősségeit illetve gyengéit.palesz77 írta:Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Matyi meg nem fog eligazolni, es nem is baj, jovore kell o meg.
Digne meg meglepett, de remeldm igaz. Alba melle nem titok, hogy akartam valakit, a masik jelolt meg Hector a hirek szerint, szoval remelem megegyezunk a PSG-vel tenyleg..Mar csak egy tamado kell, az is remelem ilyen hirtelen le lesz fixalva.
Kubla9: Legyszives forditsd is le ha mar spanyolul linkelted.
Kerdes nekunk megeri-e, tavaly emlekeim szerint 1-szer volt vkp, hat nem ugy alakult a meccs, ahogy kellett volna, eleg docogosek voltak a tamadasaink - 4-0 a Bilbao ellen.recrea írta: Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.
Umtiti/Matyi a kezdőbe, az argentín meg váltja majd Busit az utolsó percekre, plusz kupában lesz kezdő. Így szava nem lehet, megérte a hiszti.visca el barca írta:ennek az igazolásnak amugy az is lehet az egyik alapja, h LE állítólag több játékpercet ígért mascheranonak a középpályán, így gondolom marlboro manre már csak középhátvédként számít.
barca0417 írta:Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst
![]()
Főleg hogy a két francia érkező az ő helyén/helyein fog szerepelnivisca el barca írta:lehet titokban matyiő osztogatja a jó tippeketbiztos egyedül érzi magát és kicsit erősíteni akarja a francia kontingenst
Olvastam én is a hírt.Gali írta:Elég gyorsan mennek a dolgok. A Sport és az MD is azt írja, hogy újabb francia játékost igazoltunk. Lucas Digne a Barca 3. új igazolása és akár már csütörtökön bemutathatják a Camp Nouban. Arról nem tettek említést, hogy mennyibe került.