Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
épp ez az, Te magad írtad. "Ha beválik". ha beválik akkor mégiscsak egy riválist erősítettek. ekkora kaliberű top klubok nem szoktak kölcsönadogatni játékosokat egymásnak.noname írta:Vietto jelenleg náluk bukta. Ha itt beválik, megvesszük és nem buknak rajta pénzt. Pont h megéri nekik.
Vietto jelenleg náluk bukta. Ha itt beválik, megvesszük és nem buknak rajta pénzt. Pont h megéri nekik.visca el barca írta:nem hinném h az atletico ingyen erősítené az egyik legnagyobb riválisát. még ha nem is játszana sokat, akkor is...noname írta:Vietto kölcsönben kimondottan jó üzlet lenne. Anyagilag mindenképp
Atmának se lenne olyan rossz üzlet, ha az MSN kicsit dobna rajta, és belelendülne újra a játékba, már jól járnának. A liga úgyse rajta fog múlni, de vagy bejön a kölcsön, és jobb játékosként megy vissza - esetleg drágábban vesszük meg utána -, vagy nem is tudjuk használni szinte, olyan gyenge lesz, akkor meg gyengít minket..visca el barca írta:nem hinném h az atletico ingyen erősítené az egyik legnagyobb riválisát. még ha nem is játszana sokat, akkor is...
Én is örülnék, de nem sok esélyt látok rá azért, hogy 2 meccsenként 30 perceket fog játszani..MessiNeymarSuarez írta:Hátpedig idén megtanulhatnának
Hátpedig idén megtanulhatnánakpalesz77 írta: Az elso meg ertheto, de asszem Robertek elfelejtettek vele kozolni, hogy az MSN nem szokott forogni..
nem hinném h az atletico ingyen erősítené az egyik legnagyobb riválisát. még ha nem is játszana sokat, akkor is...noname írta:Vietto kölcsönben kimondottan jó üzlet lenne. Anyagilag mindenképp
SR kevesebbet játszana az biztos, de akkor középpályáról el lehetne valakit küldenipalesz77 írta:Robert: "We don't need to sign a RB because we have Sergi Roberto and Aleix Vidal. Signing someone else would block one of them."
Reszvetem..
hűha, mindjárt jön a népharag vhogy csak megoldják ketten, remélem vidal belelendül vhogy ha már alves pótlására hoztákpalesz77 írta:Robert: "We don't need to sign a RB because we have Sergi Roberto and Aleix Vidal. Signing someone else would block one of them."
Reszvetem..
Nah, ez most hirtelen nem ugrott be vele kapcsolatban, de jogosvisca el barca írta:LE nyilván csak olyan játékosra vágyik aki nyilvánosas bu*izza le a saját edzőjétTobias88 írta:Aurier
Annak mondjuk semmi ertelme nem lenne, igy is szinte megallt a fejlodesben, ha jatszana 400 percet egy szezonban, akkor elindulna visszafele kb.. Ha jon tamado, akkor mindenkepp kolcson kell adni szerintem, Vietto is alig jatszik majd, ha meg nagyon kell valaki rajta kivul is extrem esetek miatt, akkor ott lesz Denis es Rafinha beugrosnak, nagyon max a B-bol feljon valaki, ugyis vannak most egesz ugyes tamadok - Lucho Mujicat kulon dicserte meg tavaly -, a null km-es Munirnal lehet tobbet is ernenek. A kis spanyolnak meg kellenek a percek, kulonben kiegeszito szint se lesz soha, de meg elso osztalyu focista se, pedig legalabb annyi azert van benne.Tobias88 írta:Hát, ha jön Vietto is akkor már igen csak jól fogunk állni, feltéve ha Munir is marad.
LE nyilván csak olyan játékosra vágyik aki nyilvánosas bu*izza le a saját edzőjétTobias88 írta:Aurier
Elsősorban azért, mert elfogadná a szerepkörét.. Amúgy egy kicsi, de mozgékony gyerek, tisztára tudja magát egész jól játszani, nagy szólókat viszont nem kell tőle várni. 16-oson belül egész jó befejező, de tavaly nagyon nem jött össze neki semmi, előtte viszont kb 20 gólt lőtt a Villarrealban. A passzjátéka szerintem kifejezetten jó, de lehet csak azért írom ezt, mert a jók maradtak meg, a rontások nem. Széleken kérdéses mennyire tudna játszani, de szerintem ott se lenne vészes, főleg ha Messi vagy Neymar - amikor a másik nincs - kicsit hátrébb menne, és majdhogynem 2 csatáros játékot jtászanánk, mögöttük a szabad messivel/Neymarral mint osztogató. De ezt tavaly is tolhattuk volna, helyette Munir szélső volt, szóval erre nem számítok nagyon azért..albicelesteX írta:Nem ismerem ezt a Viettot, de amennyi Atleti meccset láttam valahogy nem maradt meg bennem...talán nem is láttam játszani.Mitől lenne olyan jó nekünk vele???
Villarrealban jól tolta előtte.albicelesteX írta:Nem ismerem ezt a Viettot, de amennyi Atleti meccset láttam valahogy nem maradt meg bennem...talán nem is láttam játszani.Mitől lenne olyan jó nekünk vele???
Talks with Atletico forward Luciano Vietti have sped up. Barça and Atletico will meet in the coming days to finalize the deal. [md]S.Agüero írta:Jó lenne megszerezni gyorsan Viettot, és akkor kész is a keret. Bár pletykák még tuti, hogy lennének jobbhátvéd és középpályás posztra(André Gomes, Bellerín, stb...)
Szerintem abszolút semmi hype nincs Bellerín körül. Annyi az egész, hogy saját nevelés, még akkor is, ha még csak ifista volt amikor az Arsenalhoz került. Ezért látok pl. én többet benne, mint az albán srácban vagy Fabinho-ban. Nem klasszisokkal jobb de hozzánk szerintem jobban passzolna. 100%-os biztosítás nincs arra, hogy egy játékos beválik, de valaki aki a klubot, a várost, a közeget ismeri, nagyobb eséllyel válna be. Az ár pedig egyszerű következtetés. Danilo került tavaly a Real-nak 32 millióba, 20 millióval többet nem hiszem, hogy elkérne az Arsenal, ha Bellerín is hajlana a váltásra. Ameddig nincs róla szó, addig marad a "Ha". Ennyipalesz77 írta:...