2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
randomguy írta:3 jhv-et vitt, szerintem biztos hogy SR középpályán fog kezdeni
bravo - vidal pique umtiti alba - busi sr rakitic - messi suarez arda
Eltiltott, még az előző szezon utolsó fordulójában gyűjtötte be, most meg letölti.looka írta:Érdekes, hogy Gomest kihagyta... Lemaradtam valamiről vagy csak edzői döntés?
Érdekes, hogy Gomest kihagyta... Lemaradtam valamiről vagy csak edzői döntés?Palesz77 írta:Mai keret: Bravo, Masip, !!DOUGLAS!!, Vidal, SR, Umtiti, Piqué, Alba, Digne, Busi, Samper, Rakitic, Denis, Kaptoum, Messi, Munir, Arda, Suárez
Nem bizony...recrea írta: Mondjuk abban az évben is megnéznék egy szavazást, amikor BL-t nyerünk és bajnokságot nem![]()
Ilyen még talán nem is volt.
Mondjuk abban az évben is megnéznék egy szavazást, amikor BL-t nyerünk és bajnokságot nemS.Agüero írta:Ha a BL-ben címvédők vagyunk, akkor nekem a BL a fontosabb, de egyébként a bajnokság, a BL már csak hab a tortán.
Több, mint egy klub nem ezt jelenti, csak a média felfújta az egészet, aztán már mindenre rámondják.mess2009 írta:tényleg felemelő volt ez az ünneplés...itt (is) a válasz arra, hogy ...." több mint egy klub"...
ami a BL.-t illeti így utólag vigaszt keresgélve olyan Spanyol(!) csapat szórt ki bennünket akit az idény során végigvertünk...halovány de vigasz.