Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eléggé vitatkoznék ezzel így, egy meccsből levonni olyanokat, hogy semmi kétség kicsit erős.Waleba10 írta:Na Leo és Sui ezzel a mai teljesítménnyel bebíztosította ronci aranylabdáját.....ha így játszunk, és Lucho rendesen rotál majd, megint helyre lesz téve Európa, semmi kétség.... csak így tovább fiúk....
recrea írta:valaki toljon egy sport 1 linket, vakon vagyok.
Nem, csak a felvezető műsor jelentős részébe lóg bele hosszabbitás miatt a Pokol kupa..Messias2 írta:Most komolyan német kupa lesz meccs helyett??
palesz77 írta:Official lineup Barça vs Real Betis: Bravo; Roberto, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Denis; Messi, Suárez, Turan
Jo kezdo, a masodikban remelem johet Munir, Samper es Kaptoum is akar.
Sajnos Matyi harcképtelen, nincs más...kristop írta:akkor most el is kezdem a miééééalba sírást
randomguy írta:3 jhv-et vitt, szerintem biztos hogy SR középpályán fog kezdeni
bravo - vidal pique umtiti alba - busi sr rakitic - messi suarez arda
Eltiltott, még az előző szezon utolsó fordulójában gyűjtötte be, most meg letölti.looka írta:Érdekes, hogy Gomest kihagyta... Lemaradtam valamiről vagy csak edzői döntés?
Érdekes, hogy Gomest kihagyta... Lemaradtam valamiről vagy csak edzői döntés?Palesz77 írta:Mai keret: Bravo, Masip, !!DOUGLAS!!, Vidal, SR, Umtiti, Piqué, Alba, Digne, Busi, Samper, Rakitic, Denis, Kaptoum, Messi, Munir, Arda, Suárez