Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.17. 18:45:43

A L'Équipe szerint az angol bronzérmes 10.9 millió fontot fizet a 21 éves futballistáért, aki a jövő héten utazik Londonba aláírni a szerződését.

=D>

most már lassan az lesz a kérdés, marad e 11 ember akivel ki tudunk állni :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.07.17. 17:17:46

visca el barca írta:annyit azért gyorsan tegyünk hozzá, hogy az egész liga 1 hétig tart (ha jól emlékszem) :D
Igen-igen, pontosan 24-én lesz a döntő, szóval pörögnek a meccsek.
Egyébként eddig nagyon népszerű, szóval bízom benne, hogy kiforrja magát és sok ex játékost láthatunk még részt venni benne.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.17. 17:10:02

annyit azért gyorsan tegyünk hozzá, hogy az egész liga 1 hétig tart (ha jól emlékszem) :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.07.17. 17:01:31

Nem tudom ide illik-e.

Elindult a Premier Futsal Indiában, ami idén alakult. Egy 6 csapatos bajnokság, tele futsalos és nem futsalos legendákkal(és néhány freestylerrel) . Az elnöke az egyesületnek Figo. A cél, hogy a világ legjobb futsalosait összetenni. Ugyanakkor szabály, hogy egy hazai játékosnak mindig a pályán kell lennie az adott csapatból.

A csapatok és legendáik:
-Chennai 5s: A futsalos legenda Falcao(ő a csapat vezetőedzője is)
-Kolkata 5s: Hernan Crespo
-Mumbai 5s: Ryan Giggs
-Bengaluru 5s: Paul Scholes
-Kochi 5s: Salgado
-Goa 5s: Ronaldinho

Plussz egy csomó nagy név a futsalosok közül. Deco is úgy volt, hogy részt vesz de sajnos lesérült.

Ezen a csatornán lehet élőben is nézni, illetve viszanézni is lehet a meccseket:
https://www.youtube.com/channel/UCP3dzX ... EBfCLElQRA
(Ha valaki tud jobb mniőséget, szóljon)

Eddig az első meccset láttam, nagyon jó meccs volt. Giggs-t élmény volt látni ilyen szerepben. Amúgy meg jó iramú meccs volt, nem bohóckodás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.17. 15:39:10

visca el barca írta:igen, kb tényleg comanra hasonlít bár én bobbal ellentétben inkább két szinttel coman alá teszem.
Coman most jobb, magasabb szinten edződött. Félre érthetően írtam. Arra gondoltam jobb lehet szerintem Nkoudou mert több esze van a játékhoz. Jövő időre gondoltam. :D

Mondjuk biztos van bennem elfogultság is.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.17. 15:32:01

igen, kb tényleg comanra hasonlít bár én bobbal ellentétben inkább két szinttel coman alá teszem.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.17. 15:12:47

Én valóban nagyon szeret(t)em, hihetetlen mennyire szétesünk...

Kicsi, rohadt gyors, mindkét lábbal ügyes. Simán szlalomozik ha olyanja van, de nyers még, néha csak megy előre, de nem ésszel. Még fizimiskára is Sterlingre hasonlít, de szerintem Nkoudou labdaügyesebb játékos. Halkan megjegyzem szerintem jobb mint Coman is, gyorsaságra ugyanaz, de Coman többnyire lehajtott fejjel nyomja....

Mandanda meg a többieket azt mondom még megértem, Batshuayi is borítékolható volt egy ilyen szezon után, de Nkoudout miért? Kire fogunk így építkezni bakker???Huszon pár éves, nem értem mit csinál Labrune, ráadásul jó fej, hogy mielőtt lelép elad mindenkit......

Nem tudom befog-e férni a Spursbe, nem ismerem őket annyira, de jó igazolásnak tartom, mert remek szélső, jobbal-ballal jól lő, bárhol lehet használni és piszok gyors. :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.17. 14:47:09

Bobnak nagy kedvence, őt kérdezd mit lát benne, engem annyira nem fogott meg :D nem hinném h beférne a spursbe
Kép
Tromort77

2016.07.17. 14:14:16

Tottenham agree deal to sign Georges-Kevin Nkoudou from Marseille for 11m

https://www.theguardian.com/football/20 ... -marseille

Marseille-ben kiárusítás van, vagy mi?

Ligue 1 fanok, róla mit kell tudni? Láttam, hogy volt itt téma korábban. Illene a Spurs-be?
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.16. 16:32:26

Kanté hivatalosan is a Chelsea-é. A hírek szerint 32 milláért váltott klubot.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
hank1ee
Director del Fútbol

2016.07.15. 18:34:47

Thomas Müller - "Der Raumdeuter" (Quick analysis)
https://www.youtube.com/watch?v=j_sG1ipg8fc" target="_blank

"A jelenetsorban Thomas Müller azt csinálja, amit Thomas Müllernél senki sem tud jobban a futballvilágban. Területet keres. Elkezd befelé sodródni, hátranéz egyszer, nincs hely. Hátranéz még egyszer, és meglátja, hogy Claudio Pizarro remek mozgással elviszi előle a védőt, felismeri, hogy nyílik egy csatorna, bemozog, kéri a labdát és befejezi az akciót. Ez a raumdeuter játékának a lényege. „Lézengeni” szabad szerepkörben, megfigyelni a pályán, érzékelni és megtalálni az üres területeket (nem csak az egyértelműeket, hanem azokat, amik épp megnyílnak – ezek észlelésében világklasszis Müller), majd oda befutni és kihasználni az adódó lehetőséget. Kiemelkedő észlelés, játékintelligencia és gólérzékenység kell ehhez a poszthoz – nem pedig kiemelkedő erő, sebesség vagy cselezőkészség.

„Müller nem igazán gyors, nem igazán erős, csak végez veled” – írtam a 2014-es vb német–portugál meccse után, amelyet követően pont Müllerről és szerepéről kérdeztük Joachim Löwöt.

„Thomas fejében egy dolog jár a meccseken: miként tudna gólt elérni? Csak erre összpontosít, és ez teszi annyira veszélyessé. Kiszámíthatatlanok a beindulásai és a futásvonalai. A tizenhatoson belüli helyzetfelismerése emeli ki a mezőnyből” – jött a kapitányi válasz."

Ezért topjátékos Thomas Müller. A labda nélküli játéka miatt.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.15. 16:35:37

Wilmots out. Még nem írták, hogy ki lesz az új belga edző, de ez azért várható volt.

Az ukránok új szövetségi kapitánya meg Shechenko lett. :)
LG írta:Nézd, a transfermarkt szerint Müller a 6. legértékesebb játékos.
Bennük is elvesztettem minden hitem akkor.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.14. 20:00:34

kluivert lett a futballigazgató a psg-nél. nem mondom, hogy sok sikert, de azért sok sikert :mrgreen:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.13. 20:30:22

palesz77 írta:Én mondjuk elfogult vagyok vele, mert ő és Schürrle az a 2 játékos, akiktől falnak tudok menni. De azért nekem még a "szemüveget levéve" is kicsit meglepő, hogy ő van a legmagasabban rangsorolva Messi, CR, Neymar és Ibra után. Fizetésekben legalábbis. Lehet bármilyen jó góllövő, nem egy játékos van, akik inkább odaférnének teljesítmény alapján szerintem. Persze nyilván a fizetés nem egyenesen arányos a mutatott játékkal, és a csatárok mindig többet keresnek, de nekem ez akkor is meglepő volt azért.
Nézd, a transfermarkt szerint Müller a 6. legértékesebb játékos. Tehát nem gondolom, hogy túlzás lenne.

Kp-k, védők, kapusok, meg nincsenek annyira megbecsülve ebből a szempontból sem, ezt én sem tartom igazságosnak, de sajnos ez van.
palesz77

2016.07.13. 18:09:59

Én mondjuk elfogult vagyok vele, mert ő és Schürrle az a 2 játékos, akiktől falnak tudok menni. De azért nekem még a "szemüveget levéve" is kicsit meglepő, hogy ő van a legmagasabban rangsorolva Messi, CR, Neymar és Ibra után. Fizetésekben legalábbis. Lehet bármilyen jó góllövő, nem egy játékos van, akik inkább odaférnének teljesítmény alapján szerintem. Persze nyilván a fizetés nem egyenesen arányos a mutatott játékkal, és a csatárok mindig többet keresnek, de nekem ez akkor is meglepő volt azért.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.07.13. 17:56:56

recrea írta:Müller hosszú évek óta Bayern húzóembere, ráadásul Münchenben télen még csak-csak eltüzelik a pénzt, de nyáron mit kezdjenek vele. Annyira nem meglepő.

Sztem ezt maga Pelle se hiszi még el.
Most tavasszal pocsék volt, de amúgy nagyon jó játékos, akit lebecsül a közvélemény. A gól + gólpassz mutatói is elég komolyak, kevesen hatékonyabbak nála.
Bár az EB-ken eléggé gyengén muszikált, a VB-ken azért komoly teljesítményt rakott le, akár még gólrekotdot is dönthet a jövőben, 2 VB még simán benne lehet.

Érdekes,hogy mennyire semmibe van nézve, és pl. Griezmann ajnározva van, pedig sokkal kevesebbet tett le az asztalra, mint a német, és olyan sokkal nem fiatalabb. :roll:
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.12. 22:15:38

tudnátok írni arról hogy Lucas Silva milyen volt az OM-ben? meg mi volt ez az összetűzés az edzővel pontosan?
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.12. 19:06:05

Müller hosszú évek óta Bayern húzóembere, ráadásul Münchenben télen még csak-csak eltüzelik a pénzt, de nyáron mit kezdjenek vele. Annyira nem meglepő.

Sztem ezt maga Pelle se hiszi még el.
palesz77

2016.07.12. 18:15:00

Feyenoordba nagyon ment neki, asszem majdnem 30 golt lott 2 even keresztul, Sotonban is 15 korul termel 2 eve mar, nem olyan veszes csatar o. Nyilvan ekkora penzt sehol nem kapott volna, es csak a Chelseat pletykaltak Conte miatt vele, ami lehet igaz se volt,de engem meglepett a valtasa.

NSO-n volt cikk, igy top 10-ben van a fizetesi listan. Ami nekem megrazo volt, hogy Muller is szerepel ezen, o a 7. legjobban kereso jatekos manapsag.. :shock:
PCsabi
aka Game90

2016.07.12. 16:50:45

nzxtpo írta:
PCsabi írta:Pellé az újabb aranyásó.
Lehet szidni, de pénteken tölti be a 31-et, volt neki talán egy jobb szezonja ( :?: ) a többi úgymond átlag, nem tudom milyen kérői lehettek, de amennyi pénzekről írnak, azért teljesen logikus volt odaszerződnie.
Én nem szidtam, ha ilyen szintű játékos lennék, évi 15 millióért én is azonnal csomagolnék... :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.07.12. 16:47:14

PCsabi írta:Pellé az újabb aranyásó.
Lehet szidni, de pénteken tölti be a 31-et, volt neki talán egy jobb szezonja ( :?: ) a többi úgymond átlag, nem tudom milyen kérői lehettek, de amennyi pénzekről írnak, azért teljesen logikus volt odaszerződnie.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2016.07.12. 15:45:26

Pellé az újabb aranyásó.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Veidt_madridista
Madridista

2016.07.09. 15:44:14

LG írta: Ebben egyet értek veled, régebben már én is felvetettem. Főleg az olaszoknál divat ez, de Neymarnál sem értettem, hogy miért kell annyi felé fizetni, szerencsétlen Santos meg csak a töredékét kapta az átigazolási összegnek, amit mai napig csak találgatunk.
Ez igy gyökérség, csak futballklub legyen tulajdonos, és egy játékosnak egy tulajdonosa legyen.
A third-party ugynoksegek lenyege hogy a jatekos jogainak egy reszeert cserebe felkarolja ot egy kiterjedt menedzseri halozat, igy sokkal konnyebben talalhat csapatot. Gondolhatod hogy a nyomorteleprol jött sracokat mennyire erdeklik a tulajdonjogi szazalekok. (fokent Del-Amerikaban es Mexikoban elterjedt ez, nem veletlen.)
Europaban egyebkent erdemes megnezni a portugal csapatokat. Az ilyen ugynoksegek elsoszamu partnerei ugyanis a portuk, mert ott a del-amerikai jatekosokra kulon szabalyozasok vonatkoznak, a brazilok nem is szamitanak egyaltalan idegenlegiosnak ha jol tudom (idegenlegiosok szama ott is le van korlatozva). ezert jonehany csapat rendszeresen feltolti a jatekosallomanyat a del-amerikaiaktol. Portugaliaban egyebkent a GestiFute nevu ceg uralja nagyreszt a piacot, de sok mas mukodik, gyakran alapitavanykent bejegyezve - Benfica Stars Fund (nem veletlenul megy olyan jol a Benficanak a sajat neveles ugye...).
FIFA sosem fogja ezeket betiltani.
Kép
etooka9
Capitá del Barça

2016.07.09. 15:34:09

OFFICIAL: Papiss Demba Cisse joined Shandong Luneng.

Nem lepődnék meg, ha sissoko se sokáig maradna még a szarkák játékosa.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.09. 14:52:18

visca el barca írta:
Bob_Marley írta:Allessandrinit inkább hagyjuk. :D Nkoulou szerintem már most jobb. Rekiktől sokat várok, meg aztán jöttek fel B-ből is emberek, hátha valaki beindul. Plusz továbbra sem zárom ki, hogy ne igazoljon a Marseille, Cabellán kívül szinte nem költött a csapat, miközben befelé meg jött "dögivel". Nagy Ádám gyere Marseillebe. :D
nkoudou lesz az :D az L betűs már messze jár :D
Igen, a D betűs rá gondoltam. :D Nkoolou is....ÁÁÁÁ
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése