Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még nem az, se a MU, se a Juve hivatalos oldala nem hozta le. Mielőtt ilyet beírtok, nézzetek rá Twitteren inkább, látom idén ez visszatérő hiba..Nero. írta:PogbaUnited. Hivatalos..
Kíváncsi leszek rájuk nagyon.. Néztem a mai kezdőjüket, nyilván jó eséllyel az egész gerince hiányzott a csapatnak - Gündi, KDB, Silva, Agüero -, de én nem tudom mi lesz Peppel, ha valaki lesérül. Gündi második komoly sérülése ez sajna 2 év alatt, és gondolom ő lesz a fő fazonszabász.. Rajta kívül azt se tudom képes-e arra a szerepkörre valaki a keretből, anélkül meg Pep focija nem az igazi.Nero. írta:de szerintem Guardiola Cityje viszonylag simán hozza majd a bajnokságot.
Forrás?Nero. írta:PogbaUnited. Hivatalos. Nem semmi milyen pénzeket elkölt idén (is) a United, kiváncsi vagyok mire lesz elég de szerintem Guardiola Cityje viszonylag simán hozza majd a bajnokságot.
akkor ezek szerint ronaldo is cavani kategóriaVeidt_madridista írta:nagy csapatok ellen semmi
A sajto szerint.. Csak mikozben jottek a hirek rola folyamatosan, Bartoek Suarezrol targyaltak.Nero. írta: mi is hajtottunk ra 2 eve nyaron.
Amit leírtál az egy az egyben igaz Giroudra is. Nagyszerű dolgokra képes, de amikor igazán számít a labdát se tudja átvenni. Egyszerűen nincs meg bennük az, hogy amikor igazán kell villanjanak és a hátukra vegyék a csapatot. Ilyen játékosért meg 90 milla teljesen abszurd. Viszont nagyon röhögnék, ha az Arsenal megvenné Higuain-t 50ért + Giroudért. Szinte ugyanott lennének, csak Higuain több góllal fejezné be a szezont.Veidt_madridista írta: Nézd én nem akarom leszólni mert sok kellemes emléket okozott és ráadásul én nem is tartozom a hardcore Higuain-ellenesek taboraba, de ez az ember egyszeruen nem top csapatba valo, fejben iszonyatosan gyenge, Madridban is rendre a kiscsapatok ellen remekelt, nagy csapatok ellen semmi, BL-ben meg aztan 6 szezon alatt lőtt kb 6 gólt, pedig nem kevés lehetőséget kapott. Idén persze nagyon jó és élete szezonját hozta, de ha néztél Napoli meccseket akkor láthattad hogy kb a helyzeteinek a harmadát rúgja be, szinte mindent rájátszanak ki, és nem mellesleg az olasz bajnokság legkreativabb középpályája volt mögötte.
Ő számomra ugyanaz a kategória mint például Cavani.
Nézd én nem akarom leszólni mert sok kellemes emléket okozott és ráadásul én nem is tartozom a hardcore Higuain-ellenesek taboraba, de ez az ember egyszeruen nem top csapatba valo, fejben iszonyatosan gyenge, Madridban is rendre a kiscsapatok ellen remekelt, nagy csapatok ellen semmi, BL-ben meg aztan 6 szezon alatt lőtt kb 6 gólt, pedig nem kevés lehetőséget kapott. Idén persze nagyon jó és élete szezonját hozta, de ha néztél Napoli meccseket akkor láthattad hogy kb a helyzeteinek a harmadát rúgja be, szinte mindent rájátszanak ki, és nem mellesleg az olasz bajnokság legkreativabb középpályája volt mögötte.Nero. írta: Mai arak mellett siman. Melllesleg messze nem olyan rossz jatekos o mint ahogy sokan beallitjak. Top 5 csatarba jelenleg ott van es mi is hajtottunk ra 2 eve nyaron.
Mai arak mellett siman. Melllesleg messze nem olyan rossz jatekos o mint ahogy sokan beallitjak. Top 5 csatarba jelenleg ott van es mi is hajtottunk ra 2 eve nyaron.Alfa írta:Nyilván kamu, nincs olyan épeszű klub aki Higuainért 94 millát fizetVeidt_madridista írta: Napoli sajtófőnöke már cáfolta..
Nyilván kamu, nincs olyan épeszű klub aki Higuainért 94 millát fizetVeidt_madridista írta: Napoli sajtófőnöke már cáfolta.
Talán megnyugodhatsz mert most már a Juvét kezdték el rebesgetni. Elvileg 94 millát fognak érte fizetniPCsabi írta: Nem probléma, rögtön mentem fel twitter-re, hogy tényleg hivatalos-e. De szerencsére nem
Nem probléma, rögtön mentem fel twitter-re, hogy tényleg hivatalos-e. De szerencsére nemAlfa írta:Ne haragudj. Már szánom-bánom tettemet
.
Ne haragudjPCsabi írta:Ilyennel ne szórakozzAlfa írta:Hivatalos
HiguainArsenal 50milla+Giroud
Ilyennel ne szórakozzAlfa írta:Hivatalos
HiguainArsenal 50milla+Giroud