Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Stílusában nem tudom mennyire illene az Arsenalba. Ő a gyorsaságából él, cselezni is főként lendületből szokott. Labdatartós, szűkebb védelem ellen szerintem nem érne olyan sokat. Nyílván erősítés lenne, de nem hinném, hogy annyira nagyon beválna.PCsabi írta:
Ha nem veszünk csatárt és nekimegyünk a szezonnak egy 15 gólos Giroud-val, akkor egy olyan játékos, mint Mahrez, igenis kell a csapatba. Gyors, jól cselez, képes 10+ gólra a bajnokságban. Amúgy sincs minőségi RW a csapatban, Walcott és Ox nem megoldás.
Nem tudom, hogy melyik a hitelesebb, az Eurosport vagy a GuardianTromort77 írta:Riyad Mahrez's agent has denied there is any interest from Arsenal in player despite reports in France todayUnv
Ha nem veszünk csatárt és nekimegyünk a szezonnak egy 15 gólos Giroud-val, akkor egy olyan játékos, mint Mahrez, igenis kell a csapatba. Gyors, jól cselez, képes 10+ gólra a bajnokságban. Amúgy sincs minőségi RW a csapatban, Walcott és Ox nem megoldás.Tromort77 írta:Mondjuk amúgy sem egy olyan típusú játékosra lenne szükség mint ő.

Riyad Mahrez's agent has denied there is any interest from Arsenal in player despite reports in France todayUnvPCsabi írta:Riyad Mahrez has decided to accept an offer to join Arsenal. [Eurosport FR]

Én meg azt olvastam, hogy pont hogy nem preferálta azt, hogy nem "vaj tiszta" kezdő lenne a Realban. Plusz a fizetése se lett volna olyan magas.ferninho írta:Egyszerű a szitu mi történt Pogbával.
El akart igazolni és véleményem szerint ő a Realt preferálta egyértelműen, viszont a United annyival a Real fölé licitált, hogy a Juve nem fogadhatta el a Real ajánlatát, így maradt Pogbának a United, ahonnan több pénz is esik be neki jóval illetve ismeri már valamelyest a közeget.
Hülye lett volna egy zsák pénzért nem oda menni és maradni a Juventusban.
Mondanám, hogy a BLben veszélyesek lehetnek majd a spanyolokra, de ezzel még nem kell törődni...
Ami nagyon fura, hogy a Real nem kezdett el licitháborúzni, mert lett volna miből, de ezt a hajót elengedték, majd kiderül, hogy okos döntés volt-e vagy sem...
Sajna így hogy Kantét elvitte a Chelsea és a legvalószínűbb átigazolás a Real számára most jelenleg Andre Gomes valami nagyon durva áron... Inkább Pogba jöhetne...

Onnan van ennyi bevételük, hogy ő nekik 71 millió jön be csak a mezszponzortól egy évben, még a Barcának 35...bevételben alig vannak elmaradva a Barcatól, úgy, hogy 5.-ek lettek a bajnokságban..amúgy meg vicc, ez az FFP is, de az még nagyobb vicc, hogy ennyi pénzt, pont Pogba-ra költenek, Ibra jobb igazolás szvsz...Suárez volt 81 millió, aki akkor messze a legkeresettebb csatár volt a világon, 31 gólt lőtt a PL-ben...okés, Suárez idősebb volt, mint most Pogba, de szvsz Pogba soha nem lesz akkora hatással a csapatára, mint Suarez tud, ha jó formában van.geridoss írta:Nem igazán vagyok képbe a Financial Fair Play szabállyal, de magyarázza már el nekem valaki, hogy amíg mi lassan 10 éve a top 3 csapatban vagyunk a világon, a népszerűség az egekben, kupák halomszámra jönnek, 2-3 millió eurón rugózunk (Nolito télen), hogy meg ne sértsük a FFP szabályt, erre a MU, City féle csapatok, akik elvétve nyernek 1-2 kupát, nincsenek talán a top 10 csapatban sem mostanában, hogy a francba vehetnek 120 (?) millió euróért Pogbát? Honnan van ennyi bevételük?
Én nem sajnálom tőlük, de ez hoooooogy?!![]()
![]()
![]()
MU nagyon komoly szponzori pénzeket kap, plusz Angliában jóval több a TV-s pénz. Azzal is lehet ott valahogy trükközni hogy nem tagok birtokolják a klubot, hanem jópár üzletember (tehát nem egy nagy tulajdonos van aki megmondja hogy mi a szitu. amúgy Sorosnak is vannak ManUtd részvényei, 6% körül..) De ők egyébként is a legnagyobb gazdasági erőt képviselő klub a mai fociban. A City simán csak azzal trükközik hogy nem saját bevételként könyvelik el, hanem a tulajdonosok többi csapatánál (melbourne city, new york city) írják jóvá, majd valamilyen módon átvarázsolják a City büdzséjébe, ez így pedig már nem esik az FFP hatásköre alá. Ugyanezt játszaná ki például az Inter az új kínai tulajokkal, akiknek a kínai csapatától teljesen FFP-függetlenül érkezhetne "kölcsönben" jónéhány korábban vásárolt európai játékos, pl Ramires, Teixeira.geridoss írta:Nem igazán vagyok képbe a Financial Fair Play szabállyal, de magyarázza már el nekem valaki, hogy amíg mi lassan 10 éve a top 3 csapatban vagyunk a világon, a népszerűség az egekben, kupák halomszámra jönnek, 2-3 millió eurón rugózunk (Nolito télen), hogy meg ne sértsük a FFP szabályt, erre a MU, City féle csapatok, akik elvétve nyernek 1-2 kupát, nincsenek talán a top 10 csapatban sem mostanában, hogy a francba vehetnek 120 (?) millió euróért Pogbát? Honnan van ennyi bevételük?
Én nem sajnálom tőlük, de ez hoooooogy?!![]()
![]()
![]()

Még nem az, se a MU, se a Juve hivatalos oldala nem hozta le. Mielőtt ilyet beírtok, nézzetek rá Twitteren inkább, látom idén ez visszatérő hiba..Nero. írta:PogbaUnited. Hivatalos..
Kíváncsi leszek rájuk nagyon.. Néztem a mai kezdőjüket, nyilván jó eséllyel az egész gerince hiányzott a csapatnak - Gündi, KDB, Silva, Agüero -, de én nem tudom mi lesz Peppel, ha valaki lesérül. Gündi második komoly sérülése ez sajna 2 év alatt, és gondolom ő lesz a fő fazonszabász.. Rajta kívül azt se tudom képes-e arra a szerepkörre valaki a keretből, anélkül meg Pep focija nem az igazi.Nero. írta:de szerintem Guardiola Cityje viszonylag simán hozza majd a bajnokságot.
Forrás?Nero. írta:PogbaUnited. Hivatalos. Nem semmi milyen pénzeket elkölt idén (is) a United, kiváncsi vagyok mire lesz elég de szerintem Guardiola Cityje viszonylag simán hozza majd a bajnokságot.