Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sztem kedvesen, sok-sok szeretettel fogják fogadniAlfa írta:Amit kapni fog a szurkolóktól azt nem teszi zsebreab1daL írta:Hivatalos: Götze visszatér Dortmundba a Bayerntől!. Alig várom, hogy bemutatkozon hazai közönség előtt
Amit kapni fog a szurkolóktól azt nem teszi zsebreab1daL írta:Hivatalos: Götze visszatér Dortmundba a Bayerntől!
mondjuk azt nem tudom, hogy milyen bordasérülés lehet amivel 1 évet ki kell hagynia valakinek...ferninho írta:Subotic is jó vêtel lett volna nekik sztem, kár hogy kiderült, hogy sérült és kiesik neki a szezon.
Az egyedüli angol csapat, akinek valaha szurkoltam. Mondjuk csak Mendieta miatt, de örülnék ha jól szerepelnének...Alfa írta:NegredoMiddlesbrough
Valdés és Barragán után a következő spanyol igazolás a frissen feljutott csapattól, kíváncsi leszek rájuk.
Dede, balbekk egész pontosan. Amugy a Gimenez-Koscielny vonalnak csak akkor lesz 1% realitasa, ha Varane lelep.palesz77 írta:A horvát szélső védő nem?etooka9 írta:Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.
A horvát szélső védő nem?etooka9 írta:Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.
Olvastam róla, hogy real bejelentkezne gimenezert és lehet az ő pótlására érkezett. Bár kétlem, hogy pont a városi riválishoz igazolna.visca el barca írta:nem tudom mennyire éri meg neki padozni... azért nem akkora kaliber h cholo megbontsa miatta a védelmet...PCsabi írta:Atlético Madrid have confirmed the signing of Sassuolo defender Sime Vrsaljko. (Source: @Atleti)
Nem te vagy.Nero. írta:25??!!![]()
Lehet én vagyok a hülye de én már nem tudom ki mennyit ér itt. Pedig a múltkor valaki még ki is elemezte a fórumról hogy miért olyan jó játékos. Eddig az EBn is elég stabil.
Na, ez már valamennyivel hitelesebb.PCsabi írta:Mondjuk eddig csak megbízhatatlan, Blikk-szintű oldalak hozták le.Nero. írta:Matudit is viszi a United.
nem tudom mennyire éri meg neki padozni... azért nem akkora kaliber h cholo megbontsa miatta a védelmet...PCsabi írta:Atlético Madrid have confirmed the signing of Sassuolo defender Sime Vrsaljko. (Source: @Atleti)
Mondjuk eddig csak megbízhatatlan, Blikk-szintű oldalak hozták le.Nero. írta:Matudit is viszi a United.
Hát, nekem is utána kellett néznem, nem meglepő módonpalesz77 írta:Ez olyan egyertelmu volt, hogy le se irtam..Amugy te tudsz rola barmit is? Hogy jott kepbe egyaltalan, meg hogy teljesitett ott ahol elotte jatszott? Azt se tudom az hol volt..