Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eddig is rajta mult, 2 even at eleg jo csapatokban jatszott, megse ment neki. En is orulnek, ha az Atmas Falcao szallna be hozzank cserekent, de az az ember a terdszalagszakadassal megszunt letezni sajnos. Nem veletlenul mondjak, hogy az a legrosszabb serules..Res írta:Végre egy jó ötlet! Ha rajta múlna, biztosan összekapná magát ha a világ legjobb csapatába bekerülhetne, még ha a kispadról is...
Fiatal, akinek a karrierje a fontosabb, biztosan nem. Edzésen semmit nem fogsz Te tanulni Messiéktől. Márhogy nem TeKubla9 írta:Szerintetek lesz olyan balek aki bevállalja nálunk a padozást??
Végre egy jó ötlet! Ha rajta múlna, biztosan összekapná magát ha a világ legjobb csapatába bekerülhetne, még ha a kispadról is...Viszont:Alexandro írta:Szerintetek egy Falcao-t kölcsönbe elhozni nem érné meg? Cserecsatárnak lehet hogy megfelelne, csak a fizetési igényét kellene lefaragni.
Lehet tévedek,de mint ha Falcaot az indiai futsal bajnokságban olvastam volnaAlexandro írta:Szerintetek egy Falcao-t kölcsönbe elhozni nem érné meg? Cserecsatárnak lehet hogy megfelelne, csak a fizetési igényét kellene lefaragni.
Ugy tunik van, tobb forras is allitja, hogy a Sevillaban folytatja majd.roby122 írta: Ha van egy kis esze utazik Sevillaba.
Ha számolna vele, nem akarna a klub centert venni.ntibi67 írta:Nem hinném,hogy Lucho ne számolna Muniral.Hiszen őt vállasztotta Sandro helyet.
Ha jól tudom,meghosszabbították a szerződését és megemelték a kivásárlási árát is.
Gondolom a vezetőség előtte csak kikérte az edző véleményét is.
Jó azért ne keverjük már a szezont a fazonnal, RvP már rég túl van a zenitjén a másik kettő meg tini még.visca el barca írta:jah mert gabigol erősebb bajnokságban csapatjaTripleH írta:ha még érne valamit nem a török ligában csapná
jah mert gabigol erősebb bajnokságban csapatjaTripleH írta:ha még érne valamit nem a török ligában csapná
MQuCsabi írta:Én vasárnap azt láttam Barca FB oldalon, hogy Vietto a miénk hivatalosan. Álmodtam, vagy előre örültek?
Biztos hogy nem fog idejönni. Ő már a MU-ból fog visszavonulni ha csak Mourinho el nem veri onnan de szerintem nem meri.Cseri írta:Rooney:kicsit megakadt mostanában,de erős,viszonylag gyors,nem dadog nála a labda,több poszton használható,mer lőni távolról is, és korábbi nyilatkozataiból úgy tűnik tiszteli a Barcát.
Gabriel Jesus biztos.PCsabi írta:Aki a "Más"-ra szavazott, az írja már le, hogy kire gondolt, köszi
Szintén.Bob_Marley írta:Én toltam egy Perezt.
...
Kazetta adná, de jó hülye lenne eljönni max 1000 percért, nem reális.![]()