Pontosan ez a jó megfogalmazás, amit Bob írt, nagyon jó alapanyag.
Egyszerűen jelenleg erre fele tart a futball, amit Pogba képvisel, 23 éves bakker... Őszinte leszek az elején nem voltam benne biztos, hogy kell, de így hogy elúszott Kanté, más értelmes alternatíva meg nincs...
Meg ahogy már írtam, ahol egy Higuain 90 millió euró... Na azóta Pogba árát se sokkalom... 
Én már egyértelműen Pogba mellett vagyok, minden adottsága meg van, ami kell és fejben is rendberakta magát nagyon úgy tűnik, korszaka meghatározó játékosa lehet, ezzel vitázni nem lehet, az hogy az lesz-e az itt a nagy kérdés, de ezt a ziccert, mint sok másikat nem hagyhatja ki a Real már... Had ne soroljam el az összeset...
Legutóbb ott volt a Neymar eset... 
Persze, mint kiderült Gareth egyáltalán nem lett rossz igazolás, csak lett vele 2 BL és a rosszabb 2. Éve után most robbantott rendesen már amikor nem volt sérült, de Neymar is egy olyan kaliber, aki nagyon komoly játékos lehet és nagy kár volt érte, illetve pénzügyileg ha őszinte akarok lenni olyan egál körül lehet a vége, tehát spórolni se sikerült a 2. lehetőséggel.
Utólag nagyon jól jártunk a walesivel, de ott Neymar személyében elúszott egy komoly hajó, jelenleg Pogba a kövi ilyen és sajna a United pénzével versenyezni jelenleg elég nehéz, de bizonyos határokon belül kell sztem.