A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Utóbbit olvastam én is, előbbit nem. Jók ezek a balkáni srácok.Veidt_madridista írta:Brozovic bomlasztja az oltozot Joveticcsel egyutt, ez a fő ok amiert nem számol veluk az edző.

Mindkettő érdekel, meg Gabigol is.....palesz77 írta:BoufalSouthampton
Bob, ez meg teged erdekelhet. Az olaszok szerint Fabregast egy csereugylet keretein belul Brozovicra cserelne Conte.

volt igen, kb 4 napos hírLa Pulga írta:GabigolInter Milan, 25 millió euro
Volt már?

Off, én az ujjak közül a hüvelyknek örülök a legjobban...Feast4 írta:Emre Mort mennyire vágjátok?Van egy dortmundi ismerősöm és azt mondja jobban örülnek neki mint bárkinek az ujjak közül.
Fél szemmel néztem a mai meccsüket és ugyan csereként szállt be,de rengeteg életet, veszélyt vitt a játékba. Nagy tehetséges,szerintem sokra fogja vinni a Dortmundban és akár már idén berobbanhat. Csak úgy,mint Dembelé...hihetetlen jól igazolt a Dortmund szerintem,ha azt nézem,hogy ez egy épülő csapat. Néhány több,mint tehetséges fiatal és még mindig fiatal,de rutinos játékosok keveréke. Ha a Bayern nem veszi komolyan, akkor megfricskázhatják őket.Feast4 írta:Emre Mort mennyire vágjátok?Van egy dortmundi ismerősöm és azt mondja jobban örülnek neki mint bárkinek az ujjak közül.
Annyira én sem ismerem, de egy nagyon tehetséges középcsatár. Szerintem a Dormund arányaiban jobban járt pl Guirerro (bh) igazolásával, de Mor mar az EB-n kapott keves percében id megmutatta hogy képes megporgetni a játékot.Feast4 írta:Emre Mort mennyire vágjátok?Van egy dortmundi ismerősöm és azt mondja jobban örülnek neki mint bárkinek az ujjak közül.

Jó, de érted, 10 évre megoldja a posztot.visca el barca írta:56.5 millió euró
56.5 millió euróPCsabi írta:Stones -> ManCity.

Fixed.Bob_Marley írta:ilyen adottságokkal legutoljára Diaby volt
Szerintem mind a kettő szélesen vigyorog, amennyi pénzt abból az összegből visszaosztanak.
Ne vicceljünk már, bármi történhetett volna, lesérül mondjuk és nem igazol sehova, szép fogadtatásban lett volna részben Torinóban ha előtte meg elmondja xy álmai klubja és odaigazolok. Amíg szerződés köti valahova teljesen evidens, hogy annak a csapatnak a tulajdonában van és kötelékében, csak olyat nyilatkozik az ember, amivel nem hozza nehéz helyzetbe a klubot.MessiNeymarSuarez írta:https://www.instagram.com/p/BIz18FjgNUE ... ited&hl=en
Mondjuk nem értem akkor miért mondta pár napja azt a Juve szurkolóknak h marad.