Nero. írta:Még mindig nem késő egy kis pénzt csinálni Turanból és beinvesztálni egy jobbhátvédre. Mert ha fogadnom kéne akkor ennek a történetnek az lesz a vége, hogy óriási átjáróház lesz idén a jobboldal, a törökért jövőre meg már egy húszast se fogunk kapni.
De ez csak az én ötletem, itt már senki nem fog jönni és senki nem lesz eladva. Két fő prioritás volt a nyárra, egy jobbhátvédet igazolni és egy minőségi cseretámadót. Egyik se jött össze, helyette igazoltunk mindenhova, az eladásaink meg idén is vállalhatlanok voltak. Egyelőre egy kettest adnék a vezetőségnek a nyárra, de majd tavasszal lesz érdemes kiértékelni a történteket.
Egyet is értek meg nem is.
Az nem igaz, hogy összességében rosszul igazoltunk, a keretünk nagyon erős. Az viszont igaz, hogy két feladatot egyelőre nem sikerült megoldani.
A csatárkérdés égető, de meg kell, hogy mondjam marha nehéz feladat. Ezért nem tudom a vezetőséget hibáztatni. Olyan kaliberű cserénk az MSN mögé, mint Pedro biztosan nem lesz. Mert mondhat bárki bármit, ha nem is klasszis, de egy megbízható jó teljesítményre képes játékos a spanyol, aki nagyon passzolt a gépezetünkbe. Nolito is hülye lett volna ide jönni, amikor a City-ben jóval többet lesz kezdő. A spanyolért bizony télen kellett volna letenni a 20 milliót és akkor talán most nem is lett volna csatárkérdés. Ott hibás a vezetőség. A nyáron szinte lehetetlen feladat. Én a legjobbnak azt látnám, ha Munír-t erőltetnénk, ha pedig kell akkor az olyan középpályások, mint Rafinha vagy Arda beugorhatnak előre.
A jobbhátvédet én már nyár eleje óta pofázom. Vidal és Roberto jók. Cserének. Kezdőnek mindkettő gyenge. És bizony itt merül fel, hogy elpocsékoltunk 40 milliót Arda-ra, 54-et Gomes-re, a portugált ráadásul már akkor igazoltuk, amikor Denis Suárez-t már visszahoztuk a MÁR meglévő Rafinha-Roberto backup mellé. Jelzem, mindezt alapvetően az Iniesta-Rakitic duó mögé. Mindezt egy év leforgása alatt úgy, hogy még a transfer-ban is érvényben volt. Miközben a jobbosunkon kényszermegoldások és gyenge képességű játékosok vannak (Douglas

).
Itt az lenne a megoldás, hogy le kellene mondani a csatárról és hozni egy jó képességű jobb bekket a kezdőbe, még akkor is, ha nem egy érett játékosról van szó. Cancelo, Bellerín, vagy más tök mindegy, nem egy névre akarom kihegyezni a hsz-t. Valakit, aki stabilitást tud adni azon az oldalon a csapatnak. De azt sem bánnám, ha Arda menne és úgy vennénk valakit esetleg drágábban.
Bravo(Stegen,Masip)-?(Vidal),Piqué,Masch (Umtiti, Mathieu), Alba(Digne) - Busquets(Roberto),Rakitic(Gomes),Iniesta(Denis)-MSN(Arda,Munír,Rafinha)
Samper és Verma kölcsönben, Douglas meg Tello meg mehetnek, akár szerződésbontással.