Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legyünk őszinték jobboson Rakitic többet szerelt mint Alves eddig is. Amúgy meg 3 védő ott lenne hátul és meccs közben is lehet felállást váltani, Alba ebbe a rendszerbe is betudna szállni Arda helyére, ő am is bejátsza az egész bal oldalt és Dignének is feküdne sztem.S.Agüero írta: Hát ez rohadt jó lenne, senki nem védekezne a széleken.Alba meg majd nézné a padról.
Hát ez rohadt jó lenne, senki nem védekezne a széleken.TripleH írta:Kivételesen igaza van, mert egy 3 védős rendszerben akár nézhetne így is kiS.Agüero írta: Miért, 3 védős rendszerben nem Messi és SR/Vidal lesz a jobboson?
_________Bravo/Stegen__________
____Piqué____Masch_____Umtiti__
______________Busi_____________
_____Rakitic__________Ini_______
Messi_____________________Arda_
________Luis_______Neymi_______
Ennek így lenne értelme és nem függnénk a jhv poszttól.
Mit számít, hogy Kis Pista, vagy Nagy Jóska el akarta küldeni Alvest, akik kompetensek voltak e téren sosem akarták elküldeni, nem véletlenül volt 7 évig kirobbanthatatlan jobbhátvédje a csapatnak. Azzal, hogy indokolatlanul lehúzod a brazil teljesítményét, attól még S. Roberto nem lesz jobb játékos. Akivel nincs egyébként semmi baj, van annyira képzett, hogy megoldja a hátvéd posztot (is).noname írta:SR messze jobb átlag teljesítményt hoz jobbhátvéd poszton, mint Alves. Alves a meccsek kb 70-80%-ában emberhátrány, akin elakadnak támadások és védekezésben mindig lemarad. Kb mindenki el akarta küldeni már évekkel ezelőtt, erre tavalyelőtt volt kb 3 jó hónapja, amikor a csapat sztem legjobbja volt és meg is nyertünk mindent.
Kivételesen igaza van, mert egy 3 védős rendszerben akár nézhetne így is kiS.Agüero írta: Miért, 3 védős rendszerben nem Messi és SR/Vidal lesz a jobboson?
Miért, 3 védős rendszerben nem Messi és SR/Vidal lesz a jobboson?Samper írta:Már tegnap se a szokásos 4-3-3-at láttuk: Arda semmiképpen se volt igazi csatár. Mi van, ha legközelebb 3 védős rendszert próbálunk Ki? Akkor a jobbszél koránsem ugyanazt jelenti, mint idáig.
Szerintem is bőven jó amit SR nyújt, még akár kezdő szintre is, ezen az oldalon úgyse Alba féle futóember kell. SR labdabiztossága és játékintelligenciája fontosabb szerintem, mivel Messi úgyis rengeteget lép be, így társak nélkül kell nehéz helyzetben megoldania a dolgokat. Jó lenne ő oda szerintem hosszabb távon, Vidallal van csak bajom nekem..noname írta:SR egy fokkal se rosszabb sztem, mint annak idején Gio van B volt a másik oldalon vagy Abidal. Szép és jó, amikor mindenhol sztárok vannak, de ennyi gazdag klub mellett ez megoldhatatlan. Van oda játékos, aki jól játszik, de azon aggódjunk h a nagyok ellen is jól játszik-e majd.
Ebbe én mondjuk nem látok sok logikát, ha hozunk valakit, az azért lesz, mert Vidal nem üti meg a szintet védekezésben. Ezek után azért egy gyengébb védőt hozni, hogy az ő érzéseit ne bántsuk meg.. Ha jön valaki, akkor azt magának köszönheti, vagy inkább annak, hogy olyan helyre akarjuk bekényszeríteni, ahol nem tud játszani - bár a Sevillában még ment neki elvileg. Nálam egy jhv érkezése maga után vonná, hogy Vidal távozik, vagy legalább kikerül a képből, SR megbízható, mellé kell max hozni valakit. Bár azért még bízok benne, hogy valahogy megtáltosodik Aleix, de sok esélyt az előszezon után nem látok rá..Subinho írta:Jobbhátvéd kérdéshez annyit, hogy mindenképp hoznék vkit, nem egy méregdrága alapból kezdő játékost (mint Bellerin), mert azzal Vidal válik feleslegessé (ha meg csere lenne, csak hiszti lenne megint belőle), hanem egy olcsóbb és jó képességű játékost, akivel versenyhelyzet lehetne és aki jobban tolja, az marad bent a csapatban... ilyen lenne pl. a Cancelo gyerek.
Az Alveses résszel én se értek egyet, de Abidal teljesítményét megszépítették az évek azért.. Balhátvédként az első 2 szezonjában gyenge volt - mondjuk az elsőben jól kezdett, aztán gyengült -, később hozott csak klasszis szintet, de akkor is "csak" védekezésben, támadásban sose nyújtott sokat. Nem véletlen, hogy kh-ként játszott már a végén, és talán akkor volt a legjobb.mess2009 írta:ami Alves minősítését illeti, mit is mondjak: bizarr. az összehasonlítása SR.-el :várhattál volna mondjuk 5-6 évet... ami az Abidallal történő összevetésedet illeti, mit is mondjak :...semmit
ami Alves minősítését illeti, mit is mondjak: bizarr. az összehasonlítása SR.-el :várhattál volna mondjuk 5-6 évet... ami az Abidallal történő összevetésedet illeti, mit is mondjak :...semmitnoname írta:SR messze jobb átlag teljesítményt hoz jobbhátvéd poszton, mint Alves. Alves a meccsek kb 70-80%-ában emberhátrány, akin elakadnak támadások és védekezésben mindig lemarad. Kb mindenki el akarta küldeni már évekkel ezelőtt, erre tavalyelőtt volt kb 3 jó hónapja, amikor a csapat sztem legjobbja volt és meg is nyertünk mindent. De tavaly megint egy semmilyen szezonja volt. Semmi kiemelkedő. SR lehet nem képes egyedül megnyerni jobbhátvédként egy meccset(még), de, főleg a bajnokságban sokkal inkább ő, aki tényleg stabil és megbízható, mint egy Alves szerű figura.
A fórumozók fele úgy látszik elfelejti h Alves mégis mennyire ... volt a meccsek nagy részében évekig. Egyedül Vidal az, aki miatt aggódnék, hiszen ő tényleg gyenge. Szintekkel rosszabb volt a Gamperen is, mint SR vagy Digne.
SR egy fokkal se rosszabb sztem, mint annak idején Gio van B volt a másik oldalon vagy Abidal. Szép és jó, amikor mindenhol sztárok vannak, de ennyi gazdag klub mellett ez megoldhatatlan. Van oda játékos, aki jól játszik, de azon aggódjunk h a nagyok ellen is jól játszik-e majd.
bellerin meg a stabilitáscrixus írta:Bellerín, vagy más tök mindegy....Valakit, aki stabilitást tud adni azon az oldalon a csapatnak....
Mit biztosít cserébe a Valencia?Messias2 írta:Forrás?MessiNeymarSuarez írta:Samper kölcsönbe ment a Valenciához egy évre, megvételi opcio nélkül
Egyet is értek meg nem is.Nero. írta:Még mindig nem késő egy kis pénzt csinálni Turanból és beinvesztálni egy jobbhátvédre. Mert ha fogadnom kéne akkor ennek a történetnek az lesz a vége, hogy óriási átjáróház lesz idén a jobboldal, a törökért jövőre meg már egy húszast se fogunk kapni.
De ez csak az én ötletem, itt már senki nem fog jönni és senki nem lesz eladva. Két fő prioritás volt a nyárra, egy jobbhátvédet igazolni és egy minőségi cseretámadót. Egyik se jött össze, helyette igazoltunk mindenhova, az eladásaink meg idén is vállalhatlanok voltak. Egyelőre egy kettest adnék a vezetőségnek a nyárra, de majd tavasszal lesz érdemes kiértékelni a történteket.
Forrás?MessiNeymarSuarez írta:Samper kölcsönbe ment a Valenciához egy évre, megvételi opcio nélkül