PCsabi írta:Hétvégén rajtol a PL, ki mit vár?
(Amúgy a többi bajnokság topikjában is van szavazás.)
Szerintem minden idők egyik legkiszámíthatatlanabb bajnoksága elé nézünk. A nagy csapatok közül arra vagyok a kíváncsi, hogy ki milyen gyorsan tudja elkapni a fonalat. Keret alapján és Guardiola-t ismerve szerintem ez a City lesz.
City-nél jó az alapanyag. Plussz jól is igazoltak. Ha valaki képes felpörgetni Agüerot és Silvat az Guardiola. Silva-ból szerintem irányítót fog faragni. Szerintem esélyesek lesznek a bajnoki címre. Tavaly nagyon rosszul teljesítettek, azóta erősödött a keret.
Mu-nál kevés a klasszis még mindig. Rengeteg a középszer. Szerintem több év kell, hogy azt a csapatot helyre rakják. De biztos kemény, hajtós csapatot csinál belőlük Mou.
Spurs ha tudja hozni a tavalyi formáját akkor nagyon jó szezonjuk lehet. Nagyon egyben vannak, jó a keret, nem vesztettek el senkit. Ők egy kész csapat. Szerintem ők lehetnek a meglepetés a top4-ben.
Arsenal-t nem tudom hová tenni, Wenger is pedzegette, hogy lehet az utolsó szezonja lesz, de kétlem, hogy bármit is tudna durrantani. Lyukas a keret.
Chelsea is totál homály nekem. Conte-ra baromi kíváncsi leszek. A keret egyébként jó a védelmet leszámítva. Oda elférne egy CB még, szerintem még fognak is venni valakit. Sanszos, hogy Koulibaly-t. Nem tudom hová tenni őket. Hazard-tól sok függ. Ha magára talál jók lehetnek.
Pool elől jól erősített, de a védelem baromi kevésnek tűnik. Kétlem, hogy ilyen védelemmel sokra lehet menni, de remélem rám cáfolnak. Wijnaldumra meg Mané-ra nagyon kíváncsi leszek. Firmino meg szerintem idén fog igazán robbantani.
Whu baromi jól erősített, egyedül egy középcsatár hiányzik. Lehet oda még érkezik valaki. Símán kinézem, hogy megfognak egy-két nagyobb csapatot a szezon végén.
Everton nem nem lesz az élmezőnyben, de szerintem Koeman-nal érdemes lesz odafigyelni, Ha védelmet rendbe tudja tenni akkor jó szezonjuk lehet.
Nagyon sok konkrétumot nem lehet mondani, baromi megjósolhatatlan. De talán a City jöhet ki győztesen.