Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen kívül szerintem nem olyan jó ma, de ez köszönhető annak is, hogy Klopp valamiért 2 ilyen centerrel a keretben is úgy dönt mostanság, hogy pár évvel ezelőtti Barcás játékot játszat, és nem kell csatár a kezdőbe. De ez a gól eszméletlen volt, hogy odatette..Messias2 írta:Akárhányszor nézek Liverpool meccset, Coutinho mindig lenyűgöz.
Ez is milyen gól volt!
Na, mondom én, hogy kezded megkedvelni, eddig kevesebb jóra jutott 1 rossz..Tromort77 írta:Nincs vele bajom, csak 10 jó megmozdulására jut egy kapitális hiba. Pedig azon a poszton pont a stabilitás lenne a legfontosabb.
Grujic nekem is tetszett, emberük szerintem is van elég, de folyamatosan jönnek a hírek..Tromort77 írta:Nem hinném, hogy kp-ra jönne még bárki is. Wijnaldum-ra is ott számít, plussz ott van még Grujic is aki nekem tetszett az előszezonban. Ha igazolnak akkor csak szerintem egy LB-t, remélem ez a mai meccs csak megerősítette őket ebben.
Kíváncsi leszek, engem tavaly ugye nem nyűgözött le, de fájós lábbal nehéz is. Remélem most nem hátráltatja semmi majd, mert az ilyen stílusú játékokat szeretem.Tromort77 írta:Henderson-ról azt tudom, hogy msot jól érzi magát fizikailag és most végig csinálta az egész előszezont. Ami jó jel. Reméljük formába is jön. Mert a pályán még nem az igazi.
Nincs vele bajom, csak 10 jó megmozdulására jut egy kapitális hiba. Pedig azon a poszton pont a stabilitás lenne a legfontosabb.palesz77 írta:
Tromort77. Ha meg már hsz-t írok. Nem tudod, hogy lesz-e még végül középpályára igazolás? Pár Twitter hírt néztem csak, de nem olvastam utána, hogy Daily Mail forrásúak, vagy valósak.. Dahoudról, Paredesről és Brozovicról olvastam, mindhármat bírom, de a horvát és a német lenne a legjobb szerintem Can társának 4-2-3-1-ben..Meg még Hendersonról is tudsz írni? Hogy van, túllépett már a misztikus sérülésén?
Moreno, ki más..
Tudom, hogy igazából kedveled és csak miattam csinálod, ennyire nem lehetsz vakon..Tromort77 írta:Reméltem, hogy látod a hsz-m.![]()
Tromort77 írta:Nem tudom, eddig Bácsi bírkózását néztem, a meccset csak fél szemmel.
Köszi srácok, már minden tiszta..mahitoo írta:Focizgatnak. Tudom, hogy sokat segítettem.
Reméltem, hogy látod a hsz-m.palesz77 írta:Hát igen, mert ugye Lallana>Can..Tromort77 írta:Origi-t hiányolom, de egyébként baromi jó kezdő. és legalább Can szerencsétlenkedését sem kell néznem.![]()
Eddig milyen, meg milyen felállásban játszanak? Most kapcsolódok csak be.
Focizgatnak. Tudom, hogy sokat segítettem.palesz77 írta:Hát igen, mert ugye Lallana>Can..Tromort77 írta:Origi-t hiányolom, de egyébként baromi jó kezdő. és legalább Can szerencsétlenkedését sem kell néznem.![]()
Eddig milyen, meg milyen felállásban játszanak? Most kapcsolódok csak be.
Hát igen, mert ugye Lallana>Can..Tromort77 írta:Origi-t hiányolom, de egyébként baromi jó kezdő. és legalább Can szerencsétlenkedését sem kell néznem.
Az azért gondolom egyértelmű volt, h az első tétmeccsre még nem fognak összeállni, ráadásul Pogba sem játszhat ma.pep71 írta:United szurkolók régen, hogy szidták a Chelsea fociját Mou alatt, most kiváncsi lennék az arcukraszeretem amúgy a PL-t, de egy ilyen csapat, aki ennyit költött nem tud egy Bornemouth ellen komoly helyzeteket kialatkítani és irányítani a meccset..tudom, hogy Mou nem akar 70-80%-os labdabirtoklást, na de mégis..nagyon gyenge produkció
Caballero olyan bravúrt mutatott ma be, hogy biztos marad a kapuban.Alfa írta:Na úgy néz ki Pep kirakta Hartot kapuból. Kíváncsi leszek, hogy hagyja Caballerot a kapuban vagy esetleg igazol valakit. Remélem nem Stegen vagy Bravo lesz az
.
Guardiola egy kicsit eltaktikázta magát szvsz, a játékosai kimentették a végén. Megvan a mester első újítása egyébként, Clichyt védekező középpályásként küldte pályára, aki mögött Fernandinho lépegetett vissza a védelembe. Annyira nem tűnt rossz ötletnek, bár a Cityt azért bőven zavarba lehet hozni hátul, Defoenak a gólján kívül volt még egy 100%-osnak mondható ziccere. Szóval volt szerencséjük, vannak hiányosságaik még bőven, de a középpályán elképesztő labdabiztos a csapat, csak marha nehezen jutnak el helyzetig ennyi labdabirtoklásból (jó öreg Guardiola-problémák). Kíváncsi leszek a ligára, itt azért bőven lehet beleszólása a MU, Liverpool, Chelsea vonalnak.thiagoalcantara írta:Köszi! Nagyon jól működött!visca el barca írta: http://www.mojatv.info/indextv.php" target="_blank
itt lehet nézni a szlovák digisportokat, mind a 4-et. jó a kép, nem szaggat, nem kell hozzá sopcast, nincsenek reklámok.
A City nyert 2-1-re a Sunderland ellen, Guardiola első tétmeccse volt ez a Citynél, nem volt túl acélos győzelem de a 3 pont a lényeg
Köszi! Nagyon jól működött!visca el barca írta: http://www.mojatv.info/indextv.php" target="_blank
itt lehet nézni a szlovák digisportokat, mind a 4-et. jó a kép, nem szaggat, nem kell hozzá sopcast, nincsenek reklámok.
http://www.mojatv.info/indextv.php" target="_blankthiagoalcantara írta:Üdv! Valaki tud esetleg egy jól működő streamet a City meccshez?meg úgy akár olyat amin lehet majd nézni a többi PL meccset, nagyon megköszönném!
http://livefootballol.me/thiagoalcantara írta:Üdv! Valaki tud esetleg egy jól működő streamet a City meccshez?meg úgy akár olyat amin lehet majd nézni a többi PL meccset, nagyon megköszönném!
Ugyanezt linkeltem tegnap.visca el barca írta:A Spíler TV augusztus 12-től elérhető lesz a UPC Digital Gold csomagjában, valamint a Tarr Kft. Extra TV és Tarr Mobil TV csomagjában.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... tv-2519287" target="_blank
Szerintem is a City fogja behúzni, de furcsállnám ha ekkora előnnyel nyerné meg. Ennél jóval kiegyensúlyozottabb lesz szeritnem a mezőny.messideco írta:A City tíz pontot ver a mezőnyre. El lehet menteni ezt a hozzászólást