Megmondom a tegnapi meccsen számomra több üdítő pillanat is volt.Kezdve a kiállítás utáni játékunkkal.Hihetetlen!Tudunk védekezni bakker!10 emberrel tökéletesen tartottuk magunkat ebben meg kell mondjam Piquenek és MAtsnak hatalmas érdemei voltak és igen szerintem ki kell emelni most Mathieut is aki szintén nagyon nagy meccset játszott.
A középpálya meg elképesztő volt.Busquets tanárian szült Inire meg szerintem nem lehet mást mondani mint hogy ő Ini.Bakker amikor egymás után négyen léptek oda neki és mind a négy elől kifordult azt hittem becsokizok!

A csávóhoz ragadt a labda! Hihetetlen mekkora zseni meg mindig!Suarezt sajnálom nagyon.Jó eséllyel elszállt a Copa pedig nem ilyen befejezést érdemelt ez az év.Messi meg Neymar pedig hozták a szokásost.Messi pl. semmi különöset nem csinált csak folyton lekötött 3 embert adott két elképesztő aszisztot!

Neymarról hányan kaptak lapot?
Alba meg Alves is kifejezetten harapott.Bár Alba gólja nagy taps és Alves is minden irányból kapura lőtt de talán azt kell mondjam ők voltak inkább átlagosak.(Csak egy játékosunk lenne aki így átlagos a válogatottban!

)
Összességében nagyok voltunk igazi karaktert mutattunk.Bár mindig így menne.