Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Deschamps nem akart már annyi fiatalt szerintem, s kellett a rutin. Diarra pl alap kezdő lett volna szerintem ha nem sérül meg, pont azért hogy Pogbáék ne legyenek annyira "zavarba". Evra meg ugye alapból a csk is.recrea írta:Soha nem hallottam a srác nevét![]()
Ha ennyi a tehetség azon a poszton, akkor miért Evra szomorít még minket?
Maxwell és Kurzawa.recrea írta:Párizsban kik a balhátvédek, h Digne nem kellett nekik?
Sokszor volt felhangozni DJ Bobo-tól a Pray idén a Velodromeban.visca el barca írta:hubocan mindkét gólban csúnyán benne volt, a 2.-nál kb kettő kellett volna lépni a labda felé... gomis nulla, egész meccsen ha volt 5 labdaérintése... szélső hátvédek semmit nem tudtak segíteni támadásban, sakai az első félidőben még csak-csak, de a másodikban ő is nulla. johnssonnak köszönhetjük, hogy legalább a végén volt egy kis remény... a végén is volt még hátra egy perc, erre lass meg hubocan hátul tilitolizik...
hosszú lesz ez az idény ennyi nulla játékossal meg 18 évessel... jövő7en lorient otthon....reménykedjünk
maxwell, meg a francia kurzawa, aki vhol alba meg dinnye között van tudásban. de még is csak 22(3?) évesrecrea írta:Párizsban kik a balhátvédek, h Digne nem kellett nekik?
Épp írni akartam.visca el barca írta:![]()
Bobbykám, nézed h bekezdtünk ma is?
De hát kell a pénz, hogy meglegyen a BL csoportkör...recrea írta: Kubatov magától megcsinálta ezt, mikor lilára világította ki a stadiont a gyökér.
Kubatov magától megcsinálta ezt, mikor lilára világította ki a stadiont a gyökér.Messias2 írta:Ne adj neki ötleteket, mert csinálnak valami hasonlót Grupiban.Bob_Marley írta:veb szereti az ilyeneket:
http://www.ultras-tifo.net/news/4451-fc ... match.html![]()
Kubatov van akkora madár, hogy bekajálja a dolgot.
veb annyira szereti h meg is könnyezte. ekkora szégyent az életben nem mosnak le a steauanalBob_Marley írta:veb szereti az ilyeneket:
http://www.ultras-tifo.net/news/4451-fc ... match.html
Hétvégén Steaua-Dinamo.
Ne adj neki ötleteket, mert csinálnak valami hasonlót Grupiban.Bob_Marley írta:veb szereti az ilyeneket:
http://www.ultras-tifo.net/news/4451-fc ... match.html
Azt hiszed ott a szülőket érdekli a gyerek? Vagy a polgárháborús országokban komoly adminisztráció folyik. Minden született gyerek mehet koldulni vagy dolgozni a földeken, ha épp van, kit érdekel, hány éves. Amatőr szinten a fenét se érdekli a kor, profi szinten meg beírják, ami kedvező a kölyök számára. Egyáltalán TE tudnád mi az a szülinap, ha sose tanítják meg neked? Annyit szúrnál ki, hogy megint olyan az időjárás, mint volt "egy éve" és annyi. Még a macska se tud rendesen nyávogni, ha az anyja nem tanítja meg neki.MQuCsabi írta:Ezt meg lehet azzal magyarázni, hogy rengetegen születnek dec 31-én meg jan 1-én.Vagy csak szimplán elvannak sajnos maradva és nem megfelelő az anyakönyveztetés és orvosi háttér.De azt ne mondja nekem senki, hogy az évre ne memlékszik az anyja.
MErt ugye úgy működik, hogy időközönként elmennek a falvakba összeszámolni, hogy született-e valaki. Ez okés, el vannak maradva, de ne mhiszem, hogy 5 évente járnák körbe a településeket. Odamegy 2000-ben a tag, a család gyereke 95 ben született,épp levitték focizni, aztán beírják neki, hogy tavaly született?