Chino írta:Bob_Marley írta:Nem nagyon értettem miért ezt a bekezdést emelted ki és írtad ugyanazt mint én előtte.

De lényegtelen is, a nagy részével egyetértek, de ezt hogy a matracosoknak közük nem volt a meccshez, ezt továbbra sem tudom elfogadni.
Nem akartam az egész hsz-t kiemelni ezért vettem csak egy részét. Az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy ezt a kiesést nem lehet szerintem Pep nyakába varrni. És tartom, hogy a visszavágón össze teheti a két kezét az ATMA és megköszönheti Fortunának meg az ügyes bajor támadóknak. A matracosoknak támadást tekintve egy lesgólra futotta, míg te is felsoroltál két ziccert és egy tizenegyest a németek mellett. Amellett voltak még kisebb-nagyobb helzetek, amikben benne volt a gól. (Oblak kiejtett labdája, amit üres kapura pofozhattak volna be stb.) A madridiak támadásban duplanullák voltak, védekezésben a két gól mellett nem egy helyzetet "engedtek" a Bayern-nek, ami az én olvasatomban nem azt jelenti, hogy végig kézben tartották a meccset és a védelmük megette a németek támadásit. Plusz kellett a bírói hátszél is.
Emiatt nem tudom azt mondani, hogy Pep hibás lett volna. A taktikája bevált, megvoltak a lehetőségeik, több is, mint amire előzőleg számítottam, egyéni hibákon ment el a továbbjutás.
Kiejti a kapus és jön a csatár lemaradva és a védő szorításában azt max a testén keresztül lőheti be.

Alig érte el a lengyel, és a kapus meg korrigált szinte azonnal. Azt megint nem tudom hol lehetett volna gól, mert ráadásul nem csak a védő volt rajta.
Én egy ilyen összefoglalót néztem vissza:
https://www.youtube.com/watch?v=Fwn3UQKHLdc
Még a lövőhelyzetek nagy részén is rajta voltak, de azt meg had ne nevezzem már helyzetnek ha valaki 25ről rárúgja.
És egyébként azt írtam a meccs jelentős részében ott voltak mindenen. Igen a tizi meg Müller rossz letétele volt igazán nagy esély a gólszerzésre. Tizi mondjuk volt a túloldalt is.
És olyat meg nem írtam Pep hibás lett volna, pont hogy kihozták ők is a maximumot, amit mi sem mutat jobban, hogy kettőt nem sűrűn raknak el a Tico kapujába.
A bírói hátszél kifejezés meg szerintem szintén erős, még lassítás után sem volt egyértelmű, hogy les vagy nem. Ha 3 méterest engedtek volna tovább lehetne "bírózni", de ilyet gyakorlatilag lemodellezve lehet kiszűrni hogy mi volt. És ha meg azt vesszük, hogy támadójáték segítése akkor továbbengedik általában. Hozzáteszem szerintem is inkább les volt, mert a törzse biztosan előrébb volt Griezmannak.
Mindegy igazából, a lefocizás kifejezés szerintem nagyon erős, mert a meccs java részében a Bayern támadott, mert hát nekik kellett a gól,d e az Atletico viszont az esetek nagy részében megakadályozta a támadásokat és kidolgozott helyzet nagyon kevés volt a németek előtt. Ez nálam egyáltalán nem lefocizás, hogy bokszos példát hozva ütöd a másikat, aki folyamatosan alkarral levédi. Megvolt a lehetőség a leütésre, de Müller kihagyta a tizenegyest. Ezt aláírom, hogy az döntő volt, ott lehet megzuhannak, de Gimenez megúszta. Onnantól kezdve ráadásul a második félidő már sokkal inkább szólt Atletico lehetőségekről is.