Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
origo...cps46 írta:Ezek mennyire biztosak? A Pires, Rosicky ügyről tudok, a többit csak felvetés szinten hallottam.Subinho írta:hírek:
shevchenko aláírt a cselzihez, gallas a milanhoz megy, pauleta a lyonba tart, zé roberto elmegy a bayerntől, tristan a deportól, pires a villába ment, buffon valószínű a milanba, akárcsak drogba, rosicky az arsenalba igazolt, maniche távozott a cselzitől, cissé a marseillebe tart, diego a werderbe ment...
http://www.acmilan.hu/modules.php?name=NewsRichi írta:ezt a gallas sheva dolgot hol olvastad???meg a drogbásat??én ilyenről nem hallottam még...
Már megint kezdődik... Mindenki elnűmegy mindenkihez...Subinho írta:hírek:
shevchenko aláírt a cselzihez, gallas a milanhoz megy, pauleta a lyonba tart, zé roberto elmegy a bayerntől, tristan a deportól, pires a villába ment, buffon valószínű a milanba, akárcsak drogba, rosicky az arsenalba igazolt, maniche távozott a cselzitől, cissé a marseillebe tart, diego a werderbe ment...
Ezek mennyire biztosak? A Pires, Rosicky ügyről tudok, a többit csak felvetés szinten hallottam.Subinho írta:hírek:
Hát én remélem,hogy elfogadja az ajánlatot,mert nagy lehetőség lenne számára.Különben eddig komoly külföldi ajánlat csak Kijevből jött,azt nem csoda,hogy nem fogadták el.antiimperialista írta:Hát igen, Németh Krisztián Ajaxba igazolásának tudnék örülni, tekintve, hogy ott mindig iss nagyon figyeltek a fiatalokra.
Csak annyi a gond, hogy az MTK nagyon ragaszkodik hozzá. Elvileg Krisztián sem akar még külföldre igazolni. Ha tényleg így van, akkor várjon még, de szerintem egy ilyen lehetőséget ki kellene használnia, nehogy beleszürküljön a magyar mezőnybe, mielőtt elszánja magát a váltásra.
úgy gondolom, hogy elsősorban a kijevi megkeresésre volt ez a válasz.antiimperialista írta: Csak annyi a gond, hogy az MTK nagyon ragaszkodik hozzá. Elvileg Krisztián sem akar még külföldre igazolni.
Rosicky nagyon jó vétel lehet, régóta az egyik kedvenc játékosom, egy ilyen tudású játékosnak nem abban a szerencsétlen Dortmondban a helye, talán Angliában meg tudja mutatni h mit tud...cps46 írta:Nem úgy volt, hogy az Atleticoba megy?Charlie írta:RosickyArsenal
Jó vétel volt,Pires helyére érkezik.
C.
ha jól tom Krisztián most az MTK-ba jáccik..windu írta:kitudja lehet kötődése mo. hoz
idejött edzősködni eleve mutat vmit
most meg ez
kajak raj lenne
Azé elég fleg lenne ha Király odamenne! Annak örülnék, sztem jobb kapus mint Almunia, bár idén nem igen láttam őt védeni...doki írta:Az NS szerint Wenger érdeklődik Király Gábor iránt.Mellette Andy Johnsont is le szertné igazolni.
Sevanak nagyon nem örülök,a Chelsea az egyetlen hiányposztjára megveszi a világ egyik legjobbját,plusz Balack is megy,nagyon kemény csapatuk lesz!Vito írta:most hallottam, hogy Gallas valószínűleg megy a Milanba, Seva pedig lehet, hogy elhagyja Milanot és Abra-papához távozik.