Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a kulcs az, hogy végre a posztján játszik, a szélen.visca el barca írta: fel bizony, nem totyog, nem tököl,
teszi tovább, osztja a gólpasszokat, lövi a gólokat, kb most kezdett ráérezni a játékunkra.
fel bizony, nem totyog, nem tököl, teszi tovább, osztja a gólpasszokat, lövi a gólokat, kb most kezdett ráérezni a játékunkra.Bob_Marley írta: Arda felébredt a fél éves téli álmából.
Nagy zseni lehet ez a kapitany, hogy akkor hagyja ki a legjobbjukat amikor vegre kezd formaba lendulni es kezd megjonni az onbizalma. Remelen fejbe nem tor meg ettol.palesz77 írta:Nem kapott meghivot a valogatottba, ha jol ertettem akkor az EB-s teljesitmenye es a szurkolokkal valo viszonya miatt, plusz az edzo nem nezte jo szemmel, hogy balhezott az EB-s bonusznal - errol nem tudik semmit. Nekunk mondjuk jo hir, neki gondolom kevesbe..
Attól függetlenül, hogy szerintem is szélsőként tudja a legjobbját hozni, azért amikor visszalépett a kp-ra, akkor már látványosan visszavettünk az intenzitásból és már csak a lötyögés, meg a tili-toli ment.palesz77 írta:Tényleg jól tolta, viszont ma is kiderült, hogy azért javult fel, mert nem a középpályán játszik. Amikor visszalépett, visszaesett megint kicsit.
What?visca el barca írta:pedig Neked épp az a vesszőparipád hogy előre nem kell sebesség mert minek, úgyis állandóan a 16-osnál vagyunk (lásd gameironal mindig megjegyezted)
na most megfogtalak, ebből gyere ki
Lejárt a "bünti" habár szép vagy még mindig, de cserélhetsz.LG írta:A sok kritika után meg kell jegyezni, zsinórban a második kiváló meccse volt. Én korábban sem mondtam le róla, most még inkább bizakodom.
pedig Neked épp az a vesszőparipád hogy előre nem kell sebesség mert minek, úgyis állandóan a 16-osnál vagyunk (lásd gameironal mindig megjegyezted)palesz77 írta:elől a sebessége miatt nem hittem, hogy megélne, de mégis.
Most lehet talán még utoljára érdemleges összeget kapni érte. Ha még várnak, nem lehet tőle szabadulni.ntibi67 írta:Nem tudom a pontos számokat,de nekem úgy tűnt,a 3 meccsen Arda játszott talán a legtöbbett.
Remélem a teljesítményét látva Lucho belátja,hogy hibás igazolás volt és elereszti.
Valóban, ha még teljesítmény is lenne idén hozzá az érné a legtöbbet,visca el barca írta:https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... y=28810068
bár lehet csalókák a képek, de mintha egy jó pár kg letolt volna az eb óta
Nem tudom, nekem még sosem sikerült akkorvisca el barca írta:ha jól tudom most volta a ramadán is, nem tudom h tartja-e, de akkor nem túl nehéz fogyni
Ezeken a képeken eszetlen jó erőben van, eltűnt a nagy segge.visca el barca írta:https://www.fcbarcelona.com/football/fi ... y=28810068
bár lehet csalókák a képek, de mintha egy jó pár kg letolt volna az eb óta