Valaki tudna segíteni a pesedit patch-ekkel kapcsolatban?
6 éve pesezek,de ilyen még nem volt mint ennél a játéknál.
Alapjáték fent van ugye, kezdetektől dobálom fel a legfrissebb patcheket. Az előzőnél kezdett el okoskodni a dolog, nem engedet játszani,most ugyanez van.
Ugye feltettem a 4.4et a legfrissebbet, Selectorból indítom (rendszergazdaként is próbáltam), bejön a selector,rámegyek hogy Pesedit.com 2014 patch,ugye indulnia kéne a játéknak,de feldob egy ilyet: Unhandled expection has occured in your application...etc.
és innen nem enged tovább.
ami probléma lehet,hogy a patch telepítése után felugrik egy választó, hogy hogy akarom elindítani stb, és ott bármire megyek,nem enged tovább, aztán kiikszelem.
http://i.imgur.com/JbD32oR.png" target="_blank
Mi lehet a probléma?
Szerk 1.:
Most éppen elindul,viszont unable to load because data is from different version-t ír ki,mikor töltené be a cuccokat....franc,nem igaz,nem emlékszem legutóbb hogy bírtam működésre...:/ lehet beruházok egy eredeti játékra majd a legközelebbinél,mert így kínszenvedés. de érdekes,az előzőeknél sose volt ilyen probléma, 4.3 as patchig ezzel se.
Szerk 2: vírusírtó kikapcs,most nem írja ki indításnál a hibát, betölti a dolgokat, de mégse, mert nem azok a keretek,amiket ígért a patch->nem jól tölti be...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."