CartmanBarca írta:Xanthor írta:
CartmanBarca, az egyik haverod szerintem még nem regelt be, légyszi szólj neki, hogy tegye meg és akkor randomizálok egy draft sorrendet.
Rákoppintottam az orrára, holnap reggel első dolga lesz, elnézést a nevében is. A 4.-e vasárnap nekem nagyon húzós, én előtte a 3.-a szombatot jobban preferálnám. A vasárnap nekem mindenképp autodraftot jelent, de természetesen ha mindenkinek ez az időpont a jó, akkor igazodom hozzá én is
Szerk.: Megoldódott a rejtély, küldtem pü-t.
Én 3.-án nem vagyok semmilyen szinten, nekem az a nap 100%-ban kuka. Esetleg hétköznap?
A PPR ligával mi legyen? Ott csak 8-an leszünk úgy tűnik, azt könnyebb összehozni. 29.-ére gondoltam, hétvégén lemennek a dress rehearsal meccsek, utána a 4.meccsen a kezdők már nem szoktak játszani,max edzésen sérülhetnek meg a játékosok.
Egyébként lenyomtam az idei első draftomat. Egy amerikai ligába sunyultam be és háááát ez más kávéház.

Életem legszarabb draftja jött össze. Most saját példám alapján mondhatom, hogy gyerekek ismerjétek a ligátokat! 10 percel draft előtt esett le, hogy ez PPR lesz, azt pedig elfelejtettem, hogy 3 WR. Az elején bele is futottam rendesen, mondom még nincs nagy baj, majd a deep sleepereim a végén... Hát itt nem volt olyan, hogy deep sleeper, Szépen kihúztak előlem vagy 8 WR-t. 3WR+FLEX ligában van 5 WR-em, amiből 1 jó, egyből még használható elkapó is lehet és 3 aki mind kérdéses, hogy egyáltalán mennyit lép pályára 1-1 héten.