Persze, csak lenne a háta mögött jó esetben a mostanival ellentétben +5-6.000 első osztályú játékperc - én így látatlanban 2 évre adnám kölcsön -, ami alatt azért nem keveset fejlődhet, és elég sok tapasztalatot szerezhet. Az meg azért elég fontos egy beugrós szerepű játékosnál, főleg ha "csak" egy tehetségről van szó, nem az új Messiről vagy Iniestáról.visca el barca írta:és 3-4-5 évig majd kölcsön lesz adva? vagy ezt, hogy kell elképzelni? az MSN még min. 3 évig együtt lesz (remélhetőleg), ha most elmegy munir, és jövőre visszajön, ugyanugy nulla km-esen fog játékba szállni mint tenné azt idén.
Amúgy szerintem 2 év múlva ilyenkor már Neymar nem lesz az MSN tagja, de ez csak megérzés, semmi alapja. Mondjuk akkor se Munir fogja átvenni a helyét szerintem, inkább igazolunk egy Dembelé típusú játékos - legalábbis remélem -, de ez már nagyon fikció, meg nem is ide tartozik.
Szerintem Suárezen nem nagyon fog meglátszódni, nem a sebességéből él, úgyhogy bőven termelhet még akkor is. Inkább Messin fog múlni, hogy ugyanígy kiszolgálja-e..S.Agüero írta:Visszavásárlásival 2 év múlva visszahozzuk. Azért Suárez 3 év múlva 33 lesz majd, nem hinném, hogy akkor is ilyen tempóban lövöldözi majd a gólokat, de ne legyen igazam.De ez még elég soká van.