Szerintem erős szubjektivitást lehet felfedezni a véleményedben, te csak valószínűleg bele akartad látni Cillessen játékába, hogy nem jó, mert a statisztikák teljesen másról árulkodnak. Én csak 1-2-szer láttam védeni, olyan semleges a benyomásom róla, nem maradt meg semmi pozitív, s negatív élmény vele kapcsolatban. A statisztikák alapján viszont bőven jó lehet, akkor pedig kifejezetten örülni fogok az érkezésének, ha ezzel Ter Stegen előrébb lépne a sorban.pep71 írta:Eddig nagyon meg voltam elégedve az igazolásokkal, de szvsz Cillessen meg sem közelíti Bravo-t. Vicc, hogy alig valamivel olcsóbban vesszük meg, mint amennyiért egy bizonyított top kapust eladunk...
Amikor láttam védeni, mindig is csodálkoztam, hogyan lehet ő a kezdő holland kapus, potyákra hajlamos, bravúrokat nem igen mutat be. 11-eseknél a védési százaléka szinte nulla.
Örülnék egy olyan felosztásnak, hogy MAtS kapjon ~30 meccset a bajnokságban, BL-ben 6 csoportmeccsből 4-5-öt (a tabella alakulásától függően), valamint a kieséses szakaszban a téttel bíró meccseket. Jasper pedig vinné a kupát, a BL-csoportkör végén, illetve nagy gólkülönbségű odavágó esetén a visszavágón, valamint 1-2 bajnokin pedig "bizonyíthat".
A bizonyított top kapussal kapcsolatban meg annyit, hogy szerintem minden Barca szurkoló számára Bravo volt az utóbbi idők legjobb, kedvenc kapusa, de
1. tarthatatlan állapot a 2 hasonlóan ambíciózus kapus megtartása
2. Bravo menni akar, BL-ben védeni, többet keresni
3. Casillas is 33 éves kora után kezdett erősen hanyatlani, ne mindig Buffont hozzuk fel példaként