Messias2 írta:Ezek az UEFA sorsolások/díjátadók évről évre egyre szánalmasabbak.
Ezesetben várom majd alkalomadtán a PÜ-t. Megoszlik a benzinköltség .Én ilyenkor mindig azért drukkolok, hogy valami közeli csapat legyen a csoportunkban és mehessek kocsival meccsre:-) Sajnos a magyarok totál nem fognak soha sem idehozni egy Barca meccset, de most A Zagrebbel kiegyeznék!
Mán aztatat nem fogják kapni az biztos.MessiNeymarSuarez írta: Ejjnye, ilyet nem szabad mondani, mindenki tudja hogy egy Roma simán van egy Arsenal-Bayern szintjén...
visca el barca írta:csoportkör lényegtelen, úgysem tud olyan csapatokat kapni akik ellen kiesnének. az uefa ligás csapatokat szokás szerint majd a kieséses körben kapja.kapitány írta:Besz@rok ha a madrid megint európa liga szintű csoportba kerül!!!!
csoportkör lényegtelen, úgysem tud olyan csapatokat kapni akik ellen kiesnének. az uefa ligás csapatokat szokás szerint majd a kieséses körben kapja.kapitány írta:Besz@rok ha a madrid megint európa liga szintű csoportba kerül!!!!
S.Agüero írta:Végül ez lett :
1. kalap: Real Madrid (spanyol), Barcelona (spanyol), Leicester City (angol), Bayern München (német), Juventus (olasz), Benfica (portugál), Paris Saint-Germain (francia), CSZKA Moszkva (orosz)
2. kalap: Atlético Madrid (spanyol), Borussia Dortmund (német), Arsenal (angol), Manchester City (angol), Sevilla (spanyol), Porto (portugál), Napoli (olasz), Bayer Leverkusen (német)
3. kalap: Basel (svájci), Tottenham Hotspur (angol), Dinamo Kijev (ukrán), Lyon (francia), PSV (holland), Sporting CP (portugál), Brugge (belga), Borussia Mönchengladbach (német)
4. kalap: Celtic (skót), Monaco (francia), Besiktas (török), Legia Warszawa (lengyel), Dinamo Zagreb (horvát), Ludogorec (bolgár), Köbenhavn (dán), Rosztov (orosz)
Dortmund-Spurs-Monaco hármast akarok!![]()
Holnap 6-kor sorsolás, m4 adja.
Touche, de azert itt meg nem tartok.Messias2 írta: Szerintem a Te esetedben nem csak a szemnek....
Ajaxot sajnos nem kaphatjuk akkor, hát ez van.
Cillessen egyébként benne volt a gólokban?
szerk.: Közben ugyanezt kérdezik alattam.
Szerintem a Te esetedben nem csak a szemnek....palesz77 írta: Off: Matuidi amugy a legujabb hirek szerint megy a Juveba, mit nem adnek, ha Dahoud menne a helyere btb-nek. Verrattival ketten amit tolnanak, az orgazmus lenne a szemnek.