Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na majd Bartra megmutatja, hogyan kell azt.S.Agüero írta:Megmondom én. A Dortmund lefocizza őket, de mindent kihagynak, aztán nyer a Real 1-0-ra.Dortmund ellen meccsükre nagyon kíváncsi leszek, főleg amit Németországba játszanak majd.
City, Gladbach, CelticVeidt_madridista írta:Mégis kit kellett volna kapni, hogy ne legyen malacunk? Komolyan érdekel..barlacy írta:A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Bayern, Atletico, Chelsea.Veidt_madridista írta:Mégis kit kellett volna kapni, hogy ne legyen malacunk? Komolyan érdekel..barlacy írta:A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Valaki azt irta hogy kell a pénz a könnyű BL ágra :kapitány írta:Ezzel most azt akarjátok mondani, hogy Perez bácsi agymosáson ment át és nem erőlteti a több 100 milliós igazolásokat, hanem a saját nevelésben bízik?? Na ezt nem hiszem! Kölcsönből visszahívott játékosokkal nehéz kupát nyerni. Főleg ha a "szimpi" arab és amerikai tulajok szórják a lóvét...
Itt valami más van a háttérben!
Ha Barca-mezt is lehetne, soha nem csináltam volna. De idedobtátok, és nagy unalmamba ki kellett élnem kicsit a kreativitásom.Alfa írta:Árulóhank1ee írta:Terveztem én is egyet Madridéknak:
http://www.adidas.co.uk/creatorstudio/e ... ery/169170" target="_blank
Jó, Real, Real, de azért megköszönném, ha nyomnátok egy szavazatot!.
Árulóhank1ee írta:Terveztem én is egyet Madridéknak:
http://www.adidas.co.uk/creatorstudio/e ... ery/169170" target="_blank
Jó, Real, Real, de azért megköszönném, ha nyomnátok egy szavazatot!
http://www.adidas.co.uk/creatorstudio/e ... ery/164266" target="_blankMessias2 írta: Hol lehet szavazni?
Hol lehet szavazni?palesz77 írta:Az Adidasnak van most egy olyan "játéka", hogy te tervezheted meg a Real 3. számú mezét az online felületükön. Egyelőre ez vezet, biztos eladási rekordokat döntenének vele..![]()
És tényleg, most olvasom az EB-s cikket, kölcsön volt, csak volt rá opciós joguk. Így már végképp nem értem akkor a szabályokat, meg hogy mi volt itt akkor, de hál istennek már nem is a mi gondunk ez..TripleH írta:Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.
Ha ezt tudtad,akkor mire fel volt a kérdésed,idézlek"oszt akkor mégis,hogy került a Villarealhoz?TripleH írta:Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.palesz77 írta:Nekem úgy rémlik, hogy a kölcsönben levő játékosok visszatérhetnek. Deu is jöhetett volna emlékeim szerint vissza, csak Luchonak nem kellett. Denis azért nem jöhetett, mert nem nálunk volt a játékjoga, eladtuk visszavásárlási opcióval a Sevillának, ők meg a Villarrealnak.
Nem a klubhoz kell regisztrálni, hanem a versenysorozatokba, és ezt tiltják meg ilyenkor.TripleH írta:A kölcsönben lévő játékosokat egy klubnak nem kell újra beregisztrálni szerintem, mivel hivatalosan ahhoz az adott klubhoz tartozik.
Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.palesz77 írta:Nekem úgy rémlik, hogy a kölcsönben levő játékosok visszatérhetnek. Deu is jöhetett volna emlékeim szerint vissza, csak Luchonak nem kellett. Denis azért nem jöhetett, mert nem nálunk volt a játékjoga, eladtuk visszavásárlási opcióval a Sevillának, ők meg a Villarrealnak.