S.Agüero írta:Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.

Ezzel teljesen egyetértek. Olyan szinten mély a keret, amilyenről álmodni se mertem volna, ráadásul tehetséges emberkékkel is van tele, nem csak töltelékemberekkel. Alba évek óta versenyhelyzet nélkül volt, és mióta Lucho az edző, nem is volt normális alternatívája sérülés esetén - Adriano már megkopott -, most ez pipa. Umtiti nagy vételnek tűnik eddig, és rajta kívül bagóért hoztuk Marlont is a B-be, aki több mint biztató volt a felkészülés alatt. A középpályán Ini kiesése esetén tavaly nem volt senki, aki az ő szerepét kicsit is átvegye, ez is megoldódott idén Denis és Gomes személyében - csak kell nekik még egy kis idő, de ez meg érthető. Gomes meg feleslegesnek tűnhet - részben szerintem is az -, de ha többször váltogatja majd Busival a helyét, akkor hatalmas taktikai fegyver sülhet ki belőle, mellé maga a srác is ígéretesnek tűnik, összességében ez is pipa. Előre meg lehet jön Alcacer, és Arda helyét is megtaláltuk végre, ez még lehet túl minőségi pad is.. A kölcsönöket meg Samper és Munir esetében - már ha ő a Celticbe megy - nagyon jól oldottuk meg szintén, sokat játszanak majd jó eséllyel, és tapasztaltabban térhetnek vissza. A felesleget sok év után szinte teljesen kipucolta Robert, egyedül Bravo és Vidal az, akik miatt nem tökéletes nekem ez a nyár, de előbbi menni akart, nem volt mit tenni, utóbbi helyett meg ott lesz SR a kezdőben, aki szintén baromi jól mutat egyelőre jobbhátvédként. Én teljesen elégedett vagyok az idei nyárral, Lucho kezeibe adta a vezetőség a világ egyik legjobb keretét, innentől csak rajta múlik, hogy mit hoz ki belőle..