A fórumtalikat sötétebb helyekre kell már szervezni, hogy ne kelljen napszemüveget hordaniLátom MQuCsabi után egy újabb tag szokott rá a kábszira

Látom MQuCsabi után egy újabb tag szokott rá a kábszira..MessiNeymarSuarez írta:Nem mindegy, hogy olyan kérdésre adta a választ hogy "A felsoroltak közül ki a himnemű?", vagy arra hogy "Ha csatárt igazoltok, akkor Paco lesz az? "
Ezt pontosan mire válaszolta?palesz77"Robert: "Is it Paco Alcacer or no one? Yes."
Ezzel el is dőlt hogy idén nem nyerünk semmitrandomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk. ő tényleg egy döglégy nem lehet tőle szabadulninembaj legalább több hely lesz a lelátón. valaki tudja hány év van még a szerződéséből?
Nem hülye ötlet amúgy, mert így folyamatosan játszani fog, és nagyobb esélyünk lesz lehetőségünk jövőre eladni.randomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk.
Miert vagy ebben olyan biztos? Masfel eve nem cserelt beloluk vagy ultette volna oket a padra. Nem veletlen..Samper írta:Nem véletlen, hogy LE a múlt héten azt nyilatkozta, hogy egy jó csapat nem 11, hanem 23 játékosból áll. Számolt azzal, hogy Alcacer jön, Munir, Samper és Douglas megy - ezért pont 23. Viszont ez azt jelenti, hogy változás lesz: sokkal többet fog rotálni, mint eddig. Meg fogja merni bontani a MSN-t is - ellentétben az eddigiekkel.
Ezzel teljesen egyetértek. Olyan szinten mély a keret, amilyenről álmodni se mertem volna, ráadásul tehetséges emberkékkel is van tele, nem csak töltelékemberekkel. Alba évek óta versenyhelyzet nélkül volt, és mióta Lucho az edző, nem is volt normális alternatívája sérülés esetén - Adriano már megkopott -, most ez pipa. Umtiti nagy vételnek tűnik eddig, és rajta kívül bagóért hoztuk Marlont is a B-be, aki több mint biztató volt a felkészülés alatt. A középpályán Ini kiesése esetén tavaly nem volt senki, aki az ő szerepét kicsit is átvegye, ez is megoldódott idén Denis és Gomes személyében - csak kell nekik még egy kis idő, de ez meg érthető. Gomes meg feleslegesnek tűnhet - részben szerintem is az -, de ha többször váltogatja majd Busival a helyét, akkor hatalmas taktikai fegyver sülhet ki belőle, mellé maga a srác is ígéretesnek tűnik, összességében ez is pipa. Előre meg lehet jön Alcacer, és Arda helyét is megtaláltuk végre, ez még lehet túl minőségi pad is.. A kölcsönöket meg Samper és Munir esetében - már ha ő a Celticbe megy - nagyon jól oldottuk meg szintén, sokat játszanak majd jó eséllyel, és tapasztaltabban térhetnek vissza. A felesleget sok év után szinte teljesen kipucolta Robert, egyedül Bravo és Vidal az, akik miatt nem tökéletes nekem ez a nyár, de előbbi menni akart, nem volt mit tenni, utóbbi helyett meg ott lesz SR a kezdőben, aki szintén baromi jól mutat egyelőre jobbhátvédként. Én teljesen elégedett vagyok az idei nyárral, Lucho kezeibe adta a vezetőség a világ egyik legjobb keretét, innentől csak rajta múlik, hogy mit hoz ki belőle..S.Agüero írta:Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.
S.Agüero írta:Mondjuk én nem egy like miatt gondolom azt, hogy jönni fog.![]()
Elég sok portál lehozta már a hírt, hogy nagyon közel van a leigazolása.
Én nagyon nem biztam benne,de amiután a saját szememmel láttam hogy Denis Suarez milyen képeket likeolt be Instagramon Pacorol, egyre jobban bizok benne.S.Agüero írta:Nagyon úgy tűnik, hogy jön Alcácer, Munir megy a Celtába, Samper pedig a Granadába.
Azért szerintem rég volt utoljára ilyen jó átigazolási szezonunk, akárki akármit mond.
2 éve még mindenki wikipedian kereste ki hogy ki ez a Claudio Bravo, ma már mindenki tudja hogy egy TOP 3 kapusról van szó. Nyolcnál több itt a difi azért, de én nem minősítem többet az átigazolási politikánkat mert már ezerszer megtettem.Bob_Marley írta:Végül ez a húszas teljesen jó, köszönünk mindent, menni akart nem marad más mint sikert kell kívánni.
Két év alatt tizenkettőből csináltunk húszat, ez azért nem rossz, főleg arányosan.
Tököli te vagy az?Eskü, nem értem a logikát abban, h 35-40 milliót, de akár 1 Ft-ot is költünk centerre. Én sokszor voltam kezdő csatár, sokszor csere, de hogy 15-20 perc alatt nem tudtam hozzátenni semmit a játékhoz, az tuti, pedig eszméletlenül jó focista voltam
Mathieu és az öltözői információk kikotyogása 17. részJeremy Mathieu has informed the teammates in the dressing room that Paco Alcacer will surely join Barcelona. [Mundo Deportivo]