Remélem ha odamegy, akkor csak azért, mert tényleg meggyőző ajánlatot kapott, és játszani is fog. Féltem kicsit a Valenciától, ami mostanában náluk folyik.. Nem a legstabilabb klub az utóbbi években, és még finoman fogalmaztam.

szerintem egy paco-munir cserével is jelentősen mi járnánk jobban, mivel munirt nyilván nem engednénk el visszavásárlási opció nélkül, paco meg a miénk lenne, ezzel kapnánk egy viszonylag rutinos, minőségi pótlást suárez mögé.palesz77 írta: Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
Mascherano 28an lett hivatalos, de osszesegebe nem jellemzo rank az utolso utani pillanatra hagyni az igazolasokat kivancsisagbol meglestem a datumokat.S.Agüero írta:Mikor volt utoljára ilyen, hogy az utolsó néhány napra hagyunk egy átigazolást? Már ha jön Paco.
Az elnök egyszer már jó üzletet kötött a Barcaval a kettős csere formájában - csak otthon ráijesztettek. Így Samperről már lecsúsztak, de lehet, hogy Munirról is és a portásuk is a nyakukon maradt.palesz77 írta:Valencia will not sell Paco Alcacer until they find the replacement and want Barcelona to pressure Munir to join them. [@gerardromero]
Van 4 napjuk keresni és leboltolni valakit, vagy Munir megy oda, vagy nem jön Paco szerintem. Ha Munirra kezdőként számítanának akkor még azt mondom, de igazából a Valenciánál ez se biztosíték, mert 2 havonta új edzőjük van..
Ő nem akar ottmaradni egy hanyatló csapatban- Az edző szereptévesztésben van, vagy csupán a közönségnél akar jó lenni.palesz77 írta:Persze, ez tiszta sor, de a Valencia edzője ma nyilatkozta, hogy ő nevezni fogja, mert Valencia játékos, innentől nem tudom, hogy miért reménykedünk benne.. Egyedül az elnök akarja eladni Pacot, az edző és még a sportigazgató is marasztalná, úgyhogy nem értem, miért ne játszatnák, max elnöki nyomásra.Bob_Marley írta:...
Persze, ez tiszta sor, de a Valencia edzője ma nyilatkozta, hogy ő nevezni fogja, mert Valencia játékos, innentől nem tudom, hogy miért reménykedünk benne.. Egyedül az elnök akarja eladni Pacot, az edző és még a sportigazgató is marasztalná, úgyhogy nem értem, miért ne játszatnák, max elnöki nyomásra.Bob_Marley írta:...
Nincs ilyen, én se értem ezt a cikket, nincs benne semmi logika. Ráadásul a Valencia edzője lenyilatkozta már, hogy nevezni fogja a keretbe, mert a Valencia játékosa. Szokásos Mundo cikk, nem tudtak miről írni, lett belőle ez..randomguy írta:ezt amúgy nem értem, miért lenne baj ha játszana az eibar ellen? robert úgyis azt mondogatta mikor rákérdeztek, hogy van még idő az átigazolási szezon végéig. vagy van olyan szabály, hogy ha ott pályára lép akkor nálunk már nem játszhat ebben a szezonban a ligában?
Samperében is van, fő a biztonság.Tromort77 írta:Azt olvastam, hogy Douglas kölcsönszerződésében van egy záradék, ha nem játszik bizonyos számú meccsen akkor perkálnia kell a Gijon-nak. Nagy franc ez a Robert.
Te meg közvetlenül a csap mellé ülsz gondolom..MQuCsabi írta: A fórumtalikat sötétebb helyekre kell már szervezni, hogy ne kelljen napszemüveget hordani
Szerintme jól végzi a munkáját a körülményekhez képest. Már cska azt remélem ,hogy nem azt tették bele, hogy annál kell többet játszania, mint, amennyit nálunk játszottAzt olvastam, hogy Douglas kölcsönszerződésében van egy záradék, ha nem játszik bizonyos számú meccsen akkor perkálnia kell a Gijon-nak. Nagy franc ez a Robert.
Barcelonában szinte mindenki arról írt, hogy mennyire tetszett Luchóéknak az előszezon alatt, szóval biztos vagyok benne, hogy láthatjuk majd néhányszor a nagycsapatban a szezon folyamán.palesz77 írta:Marlon hamarosan már játszhat, lassan befejezik a papírmunkákat. Kíváncsi leszek kupában játszik-e majd, megnézném néha.
Látom MQuCsabi után egy újabb tag szokott rá a kábszira..MessiNeymarSuarez írta:Nem mindegy, hogy olyan kérdésre adta a választ hogy "A felsoroltak közül ki a himnemű?", vagy arra hogy "Ha csatárt igazoltok, akkor Paco lesz az? "
Ezt pontosan mire válaszolta?palesz77"Robert: "Is it Paco Alcacer or no one? Yes."
Ezzel el is dőlt hogy idén nem nyerünk semmitrandomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk. ő tényleg egy döglégy nem lehet tőle szabadulninembaj legalább több hely lesz a lelátón. valaki tudja hány év van még a szerződéséből?
Nem hülye ötlet amúgy, mert így folyamatosan játszani fog, és nagyobb esélyünk lesz lehetőségünk jövőre eladni.randomguy írta:OFFICIAL: Barcelona full-back Douglas (26) will join Sporting Gijon on one-season loan. Barcelona will pay still pay his wages. [FCB]
sajnos nem sikerült eladni, meg még a fizetését is mi álljuk.