Normandia írta:Nem egy meccset néztünk szerintem. Nagyon jól oldotta meg és mindig a kevésbé rizikósat választotta. A kapusnak pasz pedig eddig is Barca megoldás volt. Az, hogy a presszing nagyobb volt rajtunk ezért passzoltak annyit Stegen-nek. Pique is meg Umtiti is. Nincsen ezzel semmi baj.
Erősen vitatnám a kevésbé rizikós megoldásokat, amiket írtál, amikor Stegen körül 5 méteren belül Bilbao játékos lófrál, várva, hogy na most fogjátok elszabni. Nincs baj, ha a kapust is aktívan bevonod. De amit a srác csinált, az felvet önbizalom kapcsán kérdéseket. Egyébként jó munkát végzett, elégedett vagyok vele, de annyira visszajátszik, hogy borzalom. Azért, amikor a fél pályán túl 7 játékosunk van, te ott állsz a kezdőkörtől 3 méterre, de csak visszaadod a kapusnak, ott baj van. Nyilván új közeg még, nem támadom vérben forgó szemekkel. 4/3, amikor hozzá passzoltak, biztos voltam benne, hogy nem fog támadást építeni, és tudom, hogy csak lányos zavarai voltak, de ennyire azért ne bekkeljünk már.