Normandia, már hogyne rajta múlna, ha folyamat fenéken rúgná a labdát, nem adnák neki haza, mert előrevágni (ha ez nem is sikerül nálunk mindig) a védő is tudja.
Szerintem meg ez egy jó kapus titka, lásd Neuer. Annál több ok nem is kell, mint az, hogy Német.Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
Amugy a 2006os szezonbol melyik meccs volt az pontosan?
Nem maga miatt szerepelt sokat, hanem mert megjátszották. Ne hozzunk már fel olyat, ami nem rajta múlik. Jobb sokkal lábbal mint Bravo, még ha ez sokaknak bántja is a szemét. Ilyen statot kapus nem hiszem , hogy produkált, mint tegnap MATS a megjátszott passzok terén.Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
Nagyon nagy mákunk volt, hogy:Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
"I wish all goalkeepers were like him," the Barça left-back said after the game in Bilbao. "With the ball at his feet he's the best in the world. He's our goalkeeper for the present and for many more years to come."
Jaja, ezzel én is így vagyok!!!LG írta:Ezzel maximálisan egyet értek, és sosem voltam szerelmes Bravoba, anno elleneztem is, hogy leigazoljuk, hisz itt volt már a német.Subinho írta:Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...
Az elmúlt 20 év legmegnyugtatóbb jelensége volt Bravo a kapuban, ezzel sztem senki nem vitatkozik. TS viszont jelenleg nem az. Valdesnek is voltak nagy bravúrjai, meg nagyon jó kapus volt, de a lábbal játékában nagyon benne volt a hiba lehetősége. Miért? Mert kicsit többet gondolt magáról, mint ami... így aztán benne volt a játékában a hiba... Remélem ez változik idővel és tényleg a legjobb kapus lesz, mert most inkább csak görcsösen bizonyítani akarja, hogy az...
És engem is Valdesre emlékeztet, képes pazar meccsekre, hatalmas bravúrokra, de a megbízhatóság nem erénye. Utóbbiban a chilei magasan verte mindkettőt. De Valdes is fejlődött benne, fénykorában már csak annyit bakizott, mint más kapusok, és bízzunk benne, hogy német szépen beérik, akkor pedig nagyon jó kapus válhat belőle, mert más hiányossága nagyon nincs.
Ezzel maximálisan egyet értek, és sosem voltam szerelmes Bravoba, anno elleneztem is, hogy leigazoljuk, hisz itt volt már a német.Subinho írta:Az túlzás azért, hogy néhányan itt szerelmesek Bravo-ba...ikább fordítva látom. Néhányan itt - valamiért - szerelmesek TS-be és nem veszik észre a hibáit, túlzott lazaságát, stb...
Az elmúlt 20 év legmegnyugtatóbb jelensége volt Bravo a kapuban, ezzel sztem senki nem vitatkozik. TS viszont jelenleg nem az. Valdesnek is voltak nagy bravúrjai, meg nagyon jó kapus volt, de a lábbal játékában nagyon benne volt a hiba lehetősége. Miért? Mert kicsit többet gondolt magáról, mint ami... így aztán benne volt a játékában a hiba... Remélem ez változik idővel és tényleg a legjobb kapus lesz, mert most inkább csak görcsösen bizonyítani akarja, hogy az...
HibaI? Hany hibaja volt? A meccset nem tudom, a statisztikusok azt nem osztottak meg velunk sajna, lehet nem is Barca volt. szerk.: randomguy: Akkor nem haluztam ezt tegnap, enis ezt olvastam.Nero. írta:Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
en ugytudom h 2006-tol kezdtek vezetni ezt a statisztikat is es azota ez a legnagyobbNero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
És vajon ki volt az a kapuszseni?Nero. írta:Pont ez a bajom vele, amit tegnap is lattunk. Egyszeruen tul sokat szerepel minden meccsen. Nagyon nagy makunk volt hogy nem lett gol a hibaibol.
Viszont ez most szerintem valamelyest erőltetett, s csak annak az eredménye, hogy páran szerelmesek lettek Bravoba az eladás miatt. Mindig is nagy divat volt azt siratni, ami már elmúlt. Én abszolút stabilnak éreztem tegnap TS-t, nem izgultam, magabiztosan fogta a labdákat és pontosan passzolt. Ne felejtsétek el, hogy Bravo is kapott potyát, ő is többször passzolt ellenfélhez, csak arra nem volt olyan érdekes felhívni a figyelmet.Subinho írta: Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több....
Lényegében leírtad az én véleményemet is...Subinho írta:Kicsit azt éreztem rajta tegnap, hogy nagyon bizonyítani akart, meg nagyon azt akarta mutatni, hogy mennyire laza, meg nyugodt, én mégsem voltam nyugodt, amikor szórakozott a labdával. Bravo is csinált ilyeneket, meg cselezett hátul, mégis vele nyugodt voltam, TS-el meg inkább ideges... Bravo megnyugtató volt, nála meg inkább csak póz ez a nyugodtság...
Nekem tiszta Valdes klón. Mondjuk volt is egy szép Valdes-ezése is tegnap...
Az a sokat emlegetett hiba 50%-ban Busié volt. Nem ment a labdáért és az ellenfél lefutotta.Chino írta:palesz77 írta:Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.
Nagyon sokat számított ma. Ilyen pressingnél ha folyton csak felrugdosta volna a mezőnybe, alig lett volna nálunk a labda, kellett a mai játéka. Ráadásul arról sem felejtkezzünk meg, hogy voltak szép védései, amiket magabiztosan fogott. Főleg az egyiknél amikor egy kemény labdát magabiztosan fogott, ha az kijön róla már lecsapott volna rá a bilbaoi támadó. (Benat?)
Az a hibája kicsit beárnyékolja a teljesítményét, de így is ott van a mezőny legjobbjai között.
palesz77 írta:Nálam ő volt a MoM, eszméletlen fontos szerepe volt a mai győzelemben. Lehet mondani, hogy kockázatos passzai és megoldásai voltak, de 1 kivételével mind bejött, és az is inkább meccshiány volt, mert nem értették meg egymást Busival. Azon kívül viszont - aminél amúgy marha nagyot védett, még ha bele is rúgták - eszméletlen jól játszott, magabiztos passzok tömkelege, amiknek hála úgy ahogy sikerült kihoznunk a labdát. Nélküle ez sokkal nehezebb meccs lett volna, pedig így se volt egyszerű.