Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Carles Aleñá vs Mallorca BSamper írta:A beszámolók szerint csak Alena dörömböl az A kapuján.
Nekem se sok olyan játékos rémlik, akiről 1 labdaérintés után érenzi lehet, hogy ő valami több, de ilyen mentalitással semmire nem viszi majd komoly szinten. Kár érte nagyon, jó eséllyel újabb áldozata lesz a túlsztárolásnak, 20 évesen már azt hiszi ő valaki, és nem kell annyit dolgoznia, pedig még semmit nem ért el igazából.. Kívánom, hogy valami kattanjon még időben vissza nála, de nem sok esélyt látok rá.noname írta:Halilovic a legtehetséágesebb ifi, akit Messi óta láttam. Hatalmas kár lenne érte, de több edző ugyanarra panaszkodik. Biztos van benne vmi...
Az alapján, amit eddig láttam tőle (én sem tudtam megnézni az összes eddigi Barça B-meccset idénpalesz77 írta:Niliről pedig mit lehet tudni? GT, Chino, ntibi67, aki látott mostanában B meccseket, tudna írni róla kicsit? Az előszezon alatt nekem kifejezetten tetszett, ha védekezni tud, akár beugrós a kicsik ellen tényleg lehetne januárig, ha SR-nek pihi kell..
Nem volt más sztem, De La Penat visszavettük, de addigra bőven túl volt az 50 meccsen, utána meg csak néhányat játszott. Sokkal több volt abban a fickóban.palesz77 írta:Talaltam jopofa kepet, 79 ota az osszes jatekos rajta van poszt szerint, aki a Masiabol jott, es 50-nel tobb meccset jatszott itt. 39 ilyen jatekos van eddig, ha Piquet, Albat es Cescet is beleszamoljuk - meg az oregek majd megirjak, ha a regiek kozul is volt olyan, akit csak visszavettunk.
De en meg ezt mondtam, hogy itt se fekete-feher egyik eset se, van masik oldala is, es amugy is rajtuk kivul is lesz meg nem egy masik tehetseg a posztjukon. Ha PEP nem hozza Cescet, akkor lehet Thiago most itt lenne. Bartrat en se ertem, de emlekezzunk vissza Pep mit csinalt anno Bojannal.. Kb ugyanaz a szitu, megjott, nem kellett neki, nem jatszatta. En is orultem volna ha marad, es beepul, de neki sajnos nem jott ossze - majd a Dortmundban!mahitoo írta: Thiago itt lehetne bármelyik középpályás helyett Init és Busit leszámítva. Barta maradhatott volna Matyi helyett, Umtitivel normálisan elosztva a perceket. Grimaldo Adriano helyett játszhatott volna 2 évet nyugodtan, és ha beválik, nem kellett volna Digne. Munir meg egyértelmű.

Ezt meg külön kiemelném, mert azok mindig vannak, és - remélhetőleg - mindig lesznek is. Ott van JdS, szerintem ha folyamatosan toljuk, ő is beférhetett volna akár, mert ifihez képest baromi jónak tűnt eleinte. Aztán az ő távozása óta kijött már vagy 3-4 szuper tehetség a középpályára - pedig volt vagy 3-4 éve max -, és a fiatalabb korosztályokban is rendre hallani jó játékosokról a poszton. Munir is ha elmegy, a helyébe lép Mujica, Jeremy Guillemenot, Abel Ruiz, Kun Temenuzhkov vagy épp Pablo Moreno, mint lehetséges jövő 9-ese. Nem ismerem mindegyiküket, de a Masiánál sokra tartják őket, pedig beépülni max egyikük fog - és az már a jobbik eset lenne, de közel sem biztos, hogy bármelyiküknek összejön. Remélem értitek mire akarok célozni, tehetség mindig sok lesz, sokat el is fogunk pazarolni, de szerintem ez mindig is így volt. Ahhoz, hogy valaki itt be tudjon épülni, nagyon sok minden kell, és szimplán a tehetség közel sem elég hozzá.. Még az is lehet, hogy minden képesség adott, csak épp szerencséje nincs valakinek, de ez "sajnos" benne van, ha ilyen sikeres korszakot él meg egy klub, és próbálja fenntartani is azt minél tovább.mahitoo írta: Pedig vannak megint ügyesek.
Nagyrészt egyetértek, de egy cikk szerint a B csapattal együtt kb 10 millió euró az éves kiadás. Ez 2014-ben volt. És a B csapat az utánpótlás szerves része. Gondolj bele mennyi korosztály van, mindhez nem keveset kereső edzők, személyzet. Pályák karbantartása, épületek felújítása, csapatok nevezése, utaztatása, nemzetközi kupák, stb. És igen, ha a Sandro féle srácok a piaci értékükért mennének el, akkor ki lehetne hozni 0-ra, de akkor sem lenne sok értelme, ha nem számítunk rájuk.Nero. írta:Nagyreszt egyetertek de szerintem a La Masia anyagi szempontbol megterulo vallalkozas. 2 evente minimum eltudunk adni onnan valakit legalabb 5 millio euroert. Azert olyan irdatlan nagy koltsegek nincsenek. De pl. csak Messi vagy Iniesta miatt mar egy eletre "plusszos" az egesz.