Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anyumék nézték az első évadot, az tetszett nekik, de sajnos bővebb tájékoztatást nem tudok róla adni.MQuCsabi írta:Valaki adna nekem infot a 'Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot'ról?
Én is szeretem ezt a stílust, de a Dominion pont nem jött be. Pedig az alapját, a Légiót bírtam, de színvonalban nem közelíti meg. Akkor már inkább a Fallen, bár az csak 3 rész.MQuCsabi írta:Ami meg ujdonsag szamomra a tizen sorozat kozul, amit nezek, a DOMINION. En mindent szeretek, ami angyalos vagy fantasy, ugyhogy ez is a kedvenceim kozt lesz.
A Preacherrel az az igazság, hogy elsősorban a büdzsé miatt nem tudták szabadjára engedni a történetet. Az első évad gyakorlatilag teljes egészében egy prequel, amit a képregényben egy fél füzetben, dialógusként mesélnek el. Valahogy muszáj volt lezárni, ami kicsit egyszerű lett. A második évadban számíthatunk rá, hogy beindul a bugi, főleg, hogy már a Gyilkosok Szentjét is elszabadították.MQuCsabi írta:Preachert kivégeztem, imádom, viszont.....
Én most tartok a 6. résznél. Alapból nem igazán tetszenek az ilyen Stephen King - szerű adaptációk, de ez ütött. Kicsit tudathasadásos állapotban vagyok, mert úgy an bloc semmit sem tudok kiemelni belőle (talán Winona Ryder játéka), de egyszerűen nem tudom abbahagyni.geridoss írta:Végignéztem a Stranger thingst. Nagyon tetszett, kategóriájában az eddigi legjobb, amit valaha láttam. Aki kacérkodik a gondolattal, hogy elkezdje, az ne habozzon. A többiek is adhatnak neki egy próbát.
A Lucifert én is nagyon tudom ajánlani, viszont kizárólag angolul, magyar szinkronnal több, mint nevetséges.geridoss írta:Amiket láttam/nézek: TWD, GoT, Breaking Bad, House of Cards (2. évadig), Mr. Robot (1. évad), Vikings, True Detective (1. évad), Sherlock. (kb a negyedét sikerült leírni annak, amiken túl vagyok)
Lehet akár horror, thriller vonal is, sőt, igazából ez lenne a legjobb (American Horror Story kilőve, az egyáltalán nem tetszett, nekem gagyi). De szívesen veszek mást is.