Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A hétvége után nem érted Masch mellőzését?Yokozuna írta:Na, ha erre a meccsre tartalékoltunk, akkor lehet focizni. Bár a bajnoki győzelem nekem többet ért volna. Nem értem Ter Stégen játékának erőltetését, és Masc mellőzését. Ha Gomes játszik, minek Busquets? Neki is adnék pihenőt.
Maschot láthattuk, milyen formában van. MAtS pedig jobb, mint Cillessen. Busit lehetett volna pihentetni, mondjuk szerintem nem épp Gomessel...Yokozuna írta:Na, ha erre a meccsre tartalékoltunk, akkor lehet focizni. Bár a bajnoki győzelem nekem többet ért volna. Nem értem Ter Stégen játékának erőltetését, és Masc mellőzését. Ha Gomes játszik, minek Busquets? Neki is adnék pihenőt.
majd ha masch betötlti a 38-at...palesz77 írta:Umtiti lehet a gálakezdő tagja lett?
Nem is rossz. Úgy látszik Ini már nagyon benne van a korban, ha újra fel kell építeni 3 hét kihagyás után..randomguy írta:[OFFICIAL] FC Barcelona Line-up:
Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Gomes; Messi, Suarez, Neymar
igen, valószínű, hogy ez lesz, nem hinném, hogy LE bohóckodna a 7végi után megint egy felforgatott kezdővel.palesz77 írta:MAtS; SR-Piqué-Umtiti-Alba; Rakitic-Busi-Ini; Messi-Suárez-Neymar
Mi és a City simán jutunk tovább, nem annyira gázos ez. Persze lehetett volna könnyebb is, de azok nem mi lennénk.barlacy írta:A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Ma pedig a negyediknek van az 5. évfordulója. Milyen szép lett volna egy címvédéssel megünnepelni.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=VsdMmDwCY10
Napra pontosan 10 ÉVE hogy megnyertük Párizsban a második BEK/BL serleget!![]()
A többi ami utána jött azóta, ahogy szokás mondani: " történelem"
Sokat szídott Valdes nem kevéssel járult hozzá a Bl győzelemhez a védéseivel.![]()
Belletti gólja meg kb csodaszámba ment...Egyetlen Barcás gólja, ki gondolta volna hogy pont ő lövi a győztes gólt?!![]()
Dehát na, nem ő válaszotta a gengszter életet, a gengszter élet választotta őt![]()
![]()
(Vicces amúgy hogy Wikipédián azóta is 0 gólt írnak Barca színeiben)