Jövőre szerintem mindenképp, főleg, hogy valószínűleg Mathieu és Mascherano is távozik... Nyáron újra hozni kell majd egy középső védőt.hank1ee írta:Most Marlon az első keret tagja lesz, vagy nem?

Jövőre szerintem mindenképp, főleg, hogy valószínűleg Mathieu és Mascherano is távozik... Nyáron újra hozni kell majd egy középső védőt.hank1ee írta:Most Marlon az első keret tagja lesz, vagy nem?
Samper írta:Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.
Ha Marlon beválik, lenne benne ráció.Samper írta:Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
Nekem eszembe jutna egy csere Mathieuval - némi ráfizetéssel.visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
én sem, de látod alcacer is idejött az évi 50 percért...palesz77 írta:De padra eljönni feleselges lenne neki, SR meg a kezdő, szóval nem nagyon érteném részéről a döntést.
Barça will look to sign a right back this winter. João Cancelo (22, Valencia) and Héctor Bellerín (21, Arsenal) are options [as]visca el barca írta:ha vidal ősszel látványosan nem fog játszani, sőt még keretben sem lesz, télen tuti ráröppenünk cancelora. mert azért így, hogy csak SR van jobb hátvéd posztra, necces lesz az egész év.
Voilá:PCsabi írta:Holnap jönnek majd a pletykák, hogy Bellerín-re rárepülünk nyáron...
Nyár? Az messze van. Kell egy azonnali megoldás és ha az nem válik be, akkor már télre kellene valami.PCsabi írta:Holnap jönnek majd a pletykák, hogy Bellerín-re rárepülünk nyáron...
Abban az Interes hírben nem kölcsön van, aszerint megvenni akarják. Amúgy ha a Valenciával tényleg elcserélnénk Cancelora, akkor hivatalosan is szemetebbek vagyunk velük, mint a München a Dortmunddal..roby122 írta:akkor megint miért a kölcsönadás????
Hajrá!visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()
Gabigol, Vidal.. Bob örülhet, jó útra tértek..visca el barca írta:Italian club Inter have expressed interest in signing Barca right back Aleix Vidal to strengthen their squad #fcblive [passioneinter]
"strengthen"![]()