De akkor meg megint ott vagyunk, hogy a középpályára van 3 tehetséges fiatal - és néha beugrósként Arda - az Ini-Rakitic duó mögé, jobbhátvéd meg az az egy szem valaki aki jön - mert Vidal megy, ha lesz érkező. Nekem ez úgy lenne logikus leosztás, hogy jön egy jhv, megy Vidal, SR marad jhv - így lenne 2 ember a posztra -, a középpályán meg versenyezhet Gomes és Rafinha Ini és Rakitic helyéért, plusz jövőre már Samper - és akár Alena - is beszállna a bugiba. Idén még - már ha télen veszünk jhv-et, remélem -, beugorhatna Busi helyett néha SR, de azt se nagyon erőltetném én már.Subinho írta:ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!
Viccen kívül, nem tudnék mondani sok jobbhátvédet, aki szerintem a jelenlegi Barcába Robinál jobban passzolna, de lehet egy se menne.. Megvan benne minden ami kell most nekünk oda, az eddig látottak alapján Bellerín egyedül sebességben jobb nála, de az meg nem minden. Robi bármilyen necces szituból szinte ki tudja hozni, okosan játssza meg a bogyót, tudja mikor kell fellépni és mikor visszazárni, a labdakihozatalokban meg baromi fontos szerepe van a labdabiztossága miatt, ezek meg elég fontos dolgok, mert sokszor egyedül marad a jobboson miközben Messi behúzódik. Én ezeket nem "gyengíteném" Bellerín sebessége miatt - tudom, hogy a PL-ben a legtöbb cselt bemutató védő, de a válogatottban is látszott, hogy ennek ellenére valahol SR és Alba között van inkább stílusra -, ráadásul ott van, hogy ő is Arsenalos, onnan meg nem nagyon szoktunk jókat igazolni.. Cancelot előbb hoznám Robi mögé, olcsóbb is lenne, ismeri a Ligát, szerintem jobban is illene ide, és nála nem is lenne elvárás a kezdő..