visca el barca írta:Subinho írta:de vkp poszton még jobb
nézd, ha Te nem érted ennyi évnyi barca meccsel a hátad mögött, hogy a barcelona milyen 'szűrőt' igényel, én meg sem próbálom elmagyarázni.
Nem hinném, hogy bármit is el kéne magyaráznod nekem... Ha figyelmesen elolvasd, amit írtam: "Masch nem védő, kényszerből játszik ott, nagyon jól, de vkp poszton még jobb, azonban ott van azon a poszton Bsui, aki még jobb."
Csak, hogy értsd elmagyarázom, mert látom nem megy:
"Masch nem védő, kényszerből játszik ott" - látszik pl. a helyezkedésén, hogy alapból nem az, de ettől függetlenül remekül megoldja ott a feladatát és évek óta nagyon jól játszik DE az igazi posztja a vkp. A Barcában szinte soha nem játszott ott, legalábbis folyamatosan nem, azonban láthatjuk a válogatottban God módban tolja ott, DE "ott van azon a poszton Bsui, aki még jobb" - értem ez alatt: a Barcának, a Barca stílusának Busi jobb!!!
Ha szigorúan a 2 embert, mint vkp hasonlítanánk össze, Masch sokkal jobb lenne, mint "esik-kel" Busi, DE ahogy írtam is, a Barca stílusának Busi jobban fekszik és nagyon fontos láncszeme, pl. a labdakihozatalban, kapocs a védelem és a kp. között, remekül passzol, megtartja a labdát, stb....
Gondolom így érthető volt... Bocs, nem gondoltam arra, hogy ilyen részletesen el kell magyaráznom...
palesz77 írta:Barça are preparing for a January bid of €35M for Arsenal full-back Hector Bellerin (21). [sport]
Miert engedne el az Arsenal telen 35 millioert?

Amugy kar, hogy nem Cancelo vagy Hysaj jottek a Masiarol, akkor most oket hajtanank, stilusra meg szerintem jobban illenenek ide.
Subinho írta: ...csak épp mindenki tudja, hogy Masch nem védő, kényszerből játszik ott, nagyon jól, de vkp poszton még jobb...
Csak nem nalunk. Jatszott mar ott az evek soran, voltak egesz jo meccsei, de vedokent sokkal hasznosabb, ha a Barcarol van szo. SR pl sokkal jobb volt vkp-nek, mert o erzi a labdakihozatalokat, Masch annyira nem, ez meg megakasztja a jatekot.
SR-nel szinten hasonlot erzek amugy, tud jol jatszani a kozeppalyan, de ott nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint jobbhatvedkent. Itt a jobboson kezdo is lehet evekig akar, a kozeppalyan viszont Rakitic tavozasa utan se hiszem, hogy a galakezdo tagja lenne, egyszeruen nincs akkora hatassal a jateka a csapatra, mint amit egy kezdotol elvarna az ember - nyilvan nem biztos, lepett mar meg mindenkit a srac. Viszont Denis benazasa eseten se fog visszakerulni szerintem, ott van mellette Gomes es Rafinha, jovore jon vissza Samper, az ifibol meg kopogtat Alena, akit Lucho nagyon kedvel a hirek szerint. Ini tavozasa utan meg meg lehet igazolnunk is kell egy komoly karaktert - ha a fiatalok kozul senki se robbant -, ugyhogy en nem latom azt, hogy o visszakerul mostanaban a "helyere".
Ez egy korrekt válasz és valószínű igazad is van, ugyanakkor azt gondolom HA Denis nem válik be ÉS veszünk jobb bekket, akkor SR-t vissza kéne tenni a kp-ra Denis helyett.... Lehet, hogy nem lenne a gála 11 tagja, de nem lehet tudni... akár... Denisnél már biztos jobb!