Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
ez nekem is feltűnt, ráadásul talán még busquetsnél is lassabb, nem csak testben, de fejben is. egyelőre lég körülményesnek tűnik. busi mindig tiszta, mindig megjátszható, minden labdakihozatalban benne benne van, ő viszont (remélem csak egyelőre) elég messze van ettől. az újak közül (pacot leszámítva), rajta érzem leginkább, hogy egyelőre nem igazán érzi a barca játékot.Res írta:Andre Gomes miatt aggódtam, mert egy kicsit lassúnak tartom

Nem is tudtak utolérni, és igenis sok, minden különbség ami több 2-3 pontnál!Hogyne, túlozni minek? Fél éve a bajnokság utolsó harmadában 1ö pont hátrányból jött föl a Madrid. 5, 7, 3 vagy más különbség szeptember közepén sokat nem oszt.
Akkor ezt a Raffinha kerdést jól benéztemTromort77 írta:Abban egyetértek, hogy nem feltétlen nyúlt bele jól a meccsbe LE, de Rafinha a padon sem volt, kimaradt a keretből.Geri777 írta:...
Abban egyetértek, hogy nem feltétlen nyúlt bele jól a meccsbe LE, de Rafinha a padon sem volt, kimaradt a keretből.Geri777 írta:...
Hogyne, túlozni minek? Fél éve a bajnokság utolsó harmadában 1ö pont hátrányból jött föl a Madrid. 5, 7, 3 vagy más különbség szeptember közepén sokat nem oszt.Nero. írta:Köszönjük meg Patoéknak a mai döntetlent, mert majdnem elment egy ötössel a Madrid.
De mintha nekünk olyan sok helyzetünk lett volna. Domináltunk sokáig, fölényben voltunk, de minden ment csak helyzeteket nem tudtunk kidolgozni. Maga a gólunk is egy ránk nem annyira jellemző elemből jött össze. Számomra ez az aggasztó, hogy nem tudtunk komoly helyzeteket kialakítani. Illetve a második félidős Atma váltásra nem tudtunk reagálni. Fejben totál lemaradtunk. Az a kapott gól meg ezen a szinten nevetséges sajnos.Waleba10 írta:az a vicc hogy grízman, gameiro, torres, correa... ennek a 4 embernek jó ha egész meccsen 4 labda érintése volt, abból 1 grízman lövés, 1 mákos torres kötény, meg ez a mákos correa gól, meg volt valahol 1 passzuk... és ennyi ba.dmeg, ennyi.... Masch meg elcsúszik, múltkor meg Matyi bombázza ki 2 méterről...... ah kész, de inkább most dobáljuk el amit el kell, aztán tavasszal, meg hozzunk mindent....
Ezt en se ertem amugy, ha jol remlik kapuraloves nelkul zarta a meccset - a szabadon kivul -, en eddig azt hittem, az ilyenek miatt kellett egy jobb tamadot igazolni.. De ha teneg csak a Gijon szintu csapatok elleni rotalasra jott Paco, akkor azert felesleges volt 30 milliot adni.visca el barca írta:alcacert nem tudom minek vettük, suarez ma annyira gyenge volt, hogy hihetetlen.
sajnos most már még ápolni is lehet pályán.Tobias88 írta:Nem ment ma a játék, rendben.
De a foci jövőjével népszerűségével kapcsolatban sokkal fontosabb kérdés, hogy amíg az időhúzást nem szankcionálják komolyabban addig további sok sok unalmas meccsre készülhetünk fel. Mennyibe tartott volna a bírónak itt mondjuk 6 perc hosszabbítást benyomni? Mert annyit biztosan állt a játék az Atletico miatt.
Persze a színészkedést is büntették sárgával pár éve, most már arról is lemondtak...
olyat csak a realnak lehet. őket szokták addig játszatni minden meccsen még gólt nem lőnek.Tobias88 írta:Mennyibe tartott volna a bírónak itt mondjuk 6 perc hosszabbítást benyomni?