Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Douglas a padon kezd, szóval talán még van esélyünkS.Agüero írta:Akkor asszem, lehet pakolni, hogy itt pontvesztés lesz. Ilyen kezdővel baromi nehéz lesz.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi változás lesz. Főleg a középpályán tűnik soknak, de végülis ezért igazolták őket. Úgyis az eredmény dönti el, hogy jót húzott-e Lucho vagy sem.Messias2 írta:Official Barça lineup vs Gijon: Stegen, Roberto, Pique, Mathieu, Digne, Gomes, Busquets, Rafinha, Turan, Suárez, Neymar
Denis úgy tűnik, Luchot sem győzte meg..
arni a favágók ellen jó lett volnaBarcafanTomee írta:Szerk: Meg van ki pótolja Messit![]()
Veb, te nem tudtad, hogy az Atleticót egyébként mindenki kitömi 4-5 góllal? CSak mi nem.Barca zsinórban 45. meccsén is betalált odahaza, az utolsó 20 évet tekintve ez a rekord.
nincsenek gólok![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Barca zsinórban 45. meccsén is betalált odahaza, az utolsó 20 évet tekintve ez a rekord.Yokozuna írta:Nem csak gólok nincsenek
Valamit ki kéne próbálni, mert nagyon vérszegény a csapat. Az úgynevezett gála csapatunkban a két tutira nulla gólos középpályásunk mellet szerencsére Rakitic gólt is tud szerezni. Kell is, mert a három komolyabb mérkőzésen (Alaves, Bilbao, Atleti) a csatársor betlizett. Nem tudom a vezetőségnek mi a véleménye erről, de valami újat kéne húzni a játékban. Nem csak gólok nincsenek, de komolyabb helyzet sem akad, ha odafigyel és képességekben is egyenlő az ellenfél.barca0417 írta:Én simán kipróbálnám azt hogy elöl van Suárez és Paco mögöttük Neymar szabad szerepkörben. amolyan 4-3-1-2-es felállásban.
neymar maradjon csak a baloson, rafinha multkor jót játszott én is őt próbálná meg inkább. vagy egy jó kis 3-5-2-tSamper írta:Messi kényszerű cseréje volt a fordulópont. Távollétében más szerepkört kéne adni Neymarnak - a balszélen kínlódjon Turan.
nem, nem azt akartam mondani. busi csak sebességben lassú, abban viszont nagyonnzxtpo írta:Bocs, hogy kiragadok egy félmondatot, de ezzel azt akarod mondani, hogy Busi fejben lassú? Mert a futósebessége tényleg lassú, de fejben nem sok játékosunk gyorsabb szvsz.visca el barca írta:talán még busquetsnél is lassabb, nem csak testben, de fejben is.
Bocs, hogy kiragadok egy félmondatot, de ezzel azt akarod mondani, hogy Busi fejben lassú? Mert a futósebessége tényleg lassú, de fejben nem sok játékosunk gyorsabb szvsz.visca el barca írta:talán még busquetsnél is lassabb, nem csak testben, de fejben is.
ez nekem is feltűnt, ráadásul talán még busquetsnél is lassabb, nem csak testben, de fejben is. egyelőre lég körülményesnek tűnik. busi mindig tiszta, mindig megjátszható, minden labdakihozatalban benne benne van, ő viszont (remélem csak egyelőre) elég messze van ettől. az újak közül (pacot leszámítva), rajta érzem leginkább, hogy egyelőre nem igazán érzi a barca játékot.Res írta:Andre Gomes miatt aggódtam, mert egy kicsit lassúnak tartom
Nem is tudtak utolérni, és igenis sok, minden különbség ami több 2-3 pontnál!Hogyne, túlozni minek? Fél éve a bajnokság utolsó harmadában 1ö pont hátrányból jött föl a Madrid. 5, 7, 3 vagy más különbség szeptember közepén sokat nem oszt.