Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Abban egyetértek, hogy kp-n talán nem lenne elég a kezdőbe, vagy nem lesz elég. De remélem, hogy nem is tervezünk hozni elé senkit jhv pozícióba mert ott parádés. Bár védekezésben még sokat kell fejlődnie. Mert komoly meccseken azt is kell. Azért Alves-ről el lehetett mondani sokmindent, de nagy meccseket képes volt Ronaldokat is levenni a pályáról. Hasonló szélsők ellen még nem tudjuk mennyire lesz jó SR.palesz77 írta:...
Az igazolások topicban is volt erről már szó, ott nem írtam, de már nem bírom ki..noname írta: 24 éves és 2-3 poszton kezdő szintű-teljesítményre képes a világ legerősebb csapatában: ... osztogató kp
Szerintem se fog, de általában ilyen utópisztikus 100 millió körül szabunk meg kivásárlási árat kulcsjátékosoknak, nem értem ez most miért egy teljesen racionális összeg..recrea írta:Ha az elmúlt 5 évben nem ment el, akkor most, amennyiben kulcsjátékos lesz, miért tenné? Főleg, ha meg lesz fejelve a szerződése egy jó fizuval.
Csak jelzem, hogy most is oldalra passzol.visca el barca írta:most h megnéztem a 2. félidőt, le kalappal elkőtte nagyon jó volt, egyre jobban toljaemlékszem 3-4-5 (?) éve én aggattam rá az oldalrobi nevet, mekkorát fordult vele a világ te jó ég
ma már szinte alapember lett, tényleg kihagyhatatlan. mától az új neve: #előrerobi
Anno Guardola azt mondogadta róla, hogy akármennyire hihetetlen, egyszer be fog robbanni és tanári játékos lesz. Hát ez így is lett.Yokozuna írta:Szerintem ez az ürge azért maradt nálunk, mert senkinek sem kellett, nem lehetett kölcsön adni. De hogy most mitől tanult meg focizni, senki nem tudja. Jól ad be, jó az összjátékban, nem alibizik.
Játékosokról megoszlanak a vélemények, de ha valakit mindenki egyöntetűen lesajnált, az ő volt.
Bob és Alfa kitartottak a legsötétebb pillanatokban is..Yokozuna írta:Játékosokról megoszlanak a vélemények, de ha valakit mindenki egyöntetűen lesajnált, az ő volt.
Akkor ezt fogja mondani: "A csapattársaimnak is köszönöm ezt az aranylabdát, nélkülük nem sikerült volna."Stalkyard írta: S. Roberto: "Minél többször játszom jobb oldali védőt, annál jobban élvezem. Folyamatosan tanulom a mozgásokat védekezésben és támadásban is"
Most nem azért, de ha a srác bevallottan még csak tanulja a posztot, és ilyen teljesítményt hoz le, mi lesz, amikor szerez pár év rutint?
Egyetértek, mindenben. Annyi kiegészítéssel mondjuk, hogy azért a részemről megvan a bizalom Lucho és a szakmai stáb felé abból a szempontból, hogy mely saját neveléseket tartják meg, és melyeket nem. Azért az elmőlt pár évben kerültek, és folyamatosan kerülnek beépítésre emberek az akadémiáról, mint Rafinha, SR, és most Denis. Ráadásul Munir és Samper egyelőre Denis útját hivatottak járni, aztán hogy visszatérhetnek-e ők is, az már rajtuk is múlik. Akik meg elmentek, azokrül sajnos már sosem tudjuk meg, mit alkottak volna, de ez midnig is így volt. Nem mindenki jut el az első csapatig, sztárok, világklasszis igazolások pedig a versenybenmaradáshoz mindig is kellettek és kelleni is fognak.Rinku írta:
És ami a pláne, hogy annyira ügyetlen, lámpalázas srácként kezdte, hogy már elfogott a remegés, amikor megláttam őt akár csak a padon is. És tessék, hova nőtte ki magát! Nem azt mondom, hogy ne igazoljunk és ne erősítsük meg a keretet külsősökkel. De az nem igaz, hogy egy olyan Munir helyére, aki már tényleg kezd belejönni a játékba és ki is combosodott, ide kell hozni 30 millióért mást. Mást, akinek legalább ugyanúgy kell egy év, hogy szokja a dolgot, mint Munirnak még. És hány ilyen játékosunk futkorászik a Masíán, akinek Roberto példáját követhetné... Elkótyavetyéljük a klub igazi imidzsét adókat, s közben kiárusítjuk a címert. Ma a Media Marktban egy kenyérpirítón láttam a címerünket. Hihetetlen, hogy idáig jutottunk...
És ami a pláne, hogy annyira ügyetlen, lámpalázas srácként kezdte, hogy már elfogott a remegés, amikor megláttam őt akár csak a padon is. És tessék, hova nőtte ki magát! Nem azt mondom, hogy ne igazoljunk és ne erősítsük meg a keretet külsősökkel. De az nem igaz, hogy egy olyan Munir helyére, aki már tényleg kezd belejönni a játékba és ki is combosodott, ide kell hozni 30 millióért mást. Mást, akinek legalább ugyanúgy kell egy év, hogy szokja a dolgot, mint Munirnak még. És hány ilyen játékosunk futkorászik a Masíán, akinek Roberto példáját követhetné... Elkótyavetyéljük a klub igazi imidzsét adókat, s közben kiárusítjuk a címert. Ma a Media Marktban egy kenyérpirítón láttam a címerünket. Hihetetlen, hogy idáig jutottunk...Stalkyard írta:Gyakorlatilag úgy osztogatja a gólpasszokat, és gólpassz értékű beadásokat, mint Dárdai a pofonokat a magyar edzői társadalomnak.
Nemcsak hogy hatalmas kedvencemmé válik szép lassan a srác, de úgy kompletten a gálacsapat egyik legfontosabb tagja. Hihetetlen, amit a poszton művel. Ha így folytatja top 3 lehet a posztján, talán túlzás nélkül.
Jaja, próbáltam.S.Agüero írta:Ironizált recrea szerintem, de mindegy.