Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
gg86
Jugador d'estrella

2016.09.29. 14:36:49

palesz77 írta: ha a nemetek nem jatszottak volna ilyen jol az elso felidoben, nem lett volna ilyen nehez dolgunk.. Taktikailag voltunk megverve, fegyelmezetten, gyorsan es pontosan jatszottak, minosegi focit lathattunk toluk is.
Én nem estem hasra a hazai csapattól, semmi olyat nem láttam tőlük amit egy spanyol kiscsapat ne tudna felvonultatni ellenünk. Az, hogy párszor gyorsan eljutottak a tizenhatosunk elé nem nagy teljesítmény, a kapura semmi veszélyt nem jelentettek, Ter Stegennek védenie sem kellett.
Feast4 írta: Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.
Szeptember végére nem hiszem, hogy túl fáradt lenne. Gijon ellen 70 percet játszott, A.Madrid ellen 50-et, előtte a Leganes ellen pályára sem lépett, egyáltalán nincs túlhajtva, egyszerűen gyenge formában van, biztos hogy lesz ez jobb is padozás nélkül is.
Subinho
Director del Fútbol

2016.09.29. 14:00:24

Feast4 írta:
ntibi67 írta: Na akkor egy kis Busquets.
Azt ugye elismerhetjük,hogy a csapat leglassúbb játékosa,ezen nem lehet javítani.
De sajnos már mint mélységi irányító is vesztett a tudásából.De már labdaszerzében sem csillog.Fizikailag is visszaesett és sorban veszti el a test elleni párharcokat is.
Megérett az idő ezen a poszton egy más típusú és felfogású játékos szerepeltetésére.Kizárásos alapon ez most a keretben Gomes.
Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.
Pihentetni? Elfáradt? Könyörgöm, 1 hónapja tart a szezon. Április óta ezt tolja. Értem én, hogy az ő játéka nagyon kell nekünk, de jelenleg lassú, körülményes, csak ténfereg a pályán... Áprilisban láttam élőben a csapatot és ami a legnagyobb csalódás volt, az pont Busi játéka... Tudom, ő a legmegfelelőbb nekünk erre a posztra, DE most (pontosabban hónapok óta) csak árnyéka önmagának... Azzal viszont egyetértek, hogy csak üljön le nyugodtan 2-3 meccsre, hogy érezze neki is van konkurenciája...
Feast4
Director del Fútbol

2016.09.29. 13:27:56

ntibi67 írta: Na akkor egy kis Busquets.
Azt ugye elismerhetjük,hogy a csapat leglassúbb játékosa,ezen nem lehet javítani.
De sajnos már mint mélységi irányító is vesztett a tudásából.De már labdaszerzében sem csillog.Fizikailag is visszaesett és sorban veszti el a test elleni párharcokat is.
Megérett az idő ezen a poszton egy más típusú és felfogású játékos szerepeltetésére.Kizárásos alapon ez most a keretben Gomes.
Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.09.29. 12:47:29

Abban valóban hibázott Lucho,hogy két kilencessel kezdet.Valjuk be ez nem működött.
Arról nem tehetett,hogy a pihentetett középpályás sorunk kompletten betlizet.Arról sem tehetett,hogy futomennyiségben alul maradtunk.Arról sem tehetett,hogy az első húsz percben kihagytunk három órditó lehetőséget.Ki gondolta volna,hogy a mi Ferrarinkat lefutja egy Trabant (Alba,Hazard)
Viszont jól reagált a kialakult szituációra és jól nyúlt bele a cserékkel a meccsbe.
Szóval Iniesta,Busquets,Rakitic és Alba saját szintje alatt teljesített.
A gladbach mivel tudták,hogy Messi hiányában Neymar veszi át a szerepét,tökéletesen kivették a játékból.Sajnos igy az is megmutatkozott,hogy egy Gijon ellen tudja pótolni Messit de egy komolyabb ellenfél ellen még kevés hozzá.
Na akkor egy kis Busquets.
recrea
Llegenda del Barça

2016.09.29. 11:58:36

Nem most kell jól játszani meg rekordokat döntögetni, hanem április-májusban.

Ettől függetlenül még mindig nem értem, h miért nem adjuk át a területet és kontrázunk mi, főleg, ha nincs Messi, mert akkor nincs váratlan, pláne, ha Neymar ki van lőve, ahogy tegnap.
Feast4
Director del Fútbol

2016.09.29. 10:58:51

Ha most azt mondjuk, hogy a jó csapatnak szerencséje van akkor egyrészt ez igaz, másrészt azért azt el kell mondani nagyon gáz volt.

Jöhetünk itt azzal, hogy volt negy helyzetünk stb, de gól egyikből se lett.A védelmünk megint össze-vissza futkosott az első félidőben Albaról kaptuk is egy szép gólt, Busquetset pedig szerintem most már tényleg le kéne ültetni egy kicsit pihenni mert masszív emberhátrány ha nem megy neki a játék!(Nem értem miért kell végelgyengülésig játszani.)

Amúgy meg a németek taktikailak szépen felénk nőttek.Neymart egyből letámadták ha labdát vezetett, Suarezt teljesen elvágták a támadásoktól, Paco meg nem érzi még nálunk ezt a szélső játékot.(9-es lehet nem is fogja.)

Iniesta és Rakitic sem volt valami nagy csoda.Simán szétfutották és leütközték őket.Összességében szerintem bűn gyengén játszottunk, talán az ominózus 3 pont elvesztését, leszámítva a leggyengébb meccset produkáltuk eddig.

Hatalmas szerencse volt hogy Turan betalált, mert ott tért vissza a csapatba az élet.Aztán pedig a szerencsefaktor a kipattant lövést bekanalaztuk.Ennek a meccsnek az én olvasatomban három tanulsága van.

1.Busquetsnek nagyon kéne pár meccs pad, egy két becserélés, hogy összeszedje egy kicsit magát és pihenjen.
2.Paco csatár aki még nem szokta meg a játékstillust, ha azt akarjuk, hogy bevalljon akkor csatárt kell játszania a helyén(Állítom nem legy 300 perce a szezonban.)
3.Ha a középpályán nem harapunk igen is cserélni kell, ha hamarabb belenyúlt volna lehet nincs ez a kínlódás.

Szerencse nagy baj nem lett, de ismét bebizonyosodott vannak hibái s csapatnak amiket rendbe kell tenni, fe 3 pont megvan és ez a lényeg!Az ilyen meccsek is kellenek. :D

Egy lazább bajnokin ha Umtiti felépült lehet a nagy rotáció címszava alatt ki kéne próbálni, hogy Macherano kezd Busquets helyett (ő is elég vakon van néha lehet sz eredeti posztján kicsit feléled) ő meg csere, pihenhetne is meg fejben kicsit helyére kerülhetne.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.09.29. 09:03:02

mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.
Azért volt az első félidőben 4 helyzetünk, még a kapott gól előtt, amiből illet volna legalább egyet berúgni és akkor minden másképpen alakul. A gladbach az első valamire való helyzetét meg berúgta, addig a kapunkra még veszélyesek sem voltak. Azért az dícsérendő, hogy mentünk előre és küzdve hoztuk a 3 pontot. Arda és Rafi cserélye dobott is az öszképen. Én Neyt sem szídnám, mert azért csak kiosztott egy pár kulcspaszt meg egy gólpaszt a meccsen és egyébként folyamat lógtak rajta 2-en 3-an. Nekem inkább Ini játéka tünt visszafogottnak, kevesett vállalt előre és pontatlan is volt. Összességében a 3 pont megvan és Bob szavaival élve a többi nem számít.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.29. 08:55:48

mess2009 írta:győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?!
Ezt a reszt mondjuk felesleges elvitatni, ha a nemetek nem jatszottak volna ilyen jol az elso felidoben, nem lett volna ilyen nehez dolgunk.. Taktikailag voltunk megverve, fegyelmezetten, gyorsan es pontosan jatszottak, minosegi focit lathattunk toluk is. A masodikban nagyon magukra huztak minket, plusz Raffael kiesese, es a 433-ra valo visszaallas mar tul sok volt nekik, de egy jo 50-60 percig egyenrangu felek kuzdelme volt ez, ok is lohettek volna meg golt emlekeim szerint, meg ha nem is 100%-os ziccerbol
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2016.09.29. 08:29:16

mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.
Szerintem is az volt a legnagyobb baj, hogy nem tudtuk szélen megverni őket. Mikor bejött Rafinha és Arda, akkor könnyebben tudtunk mögéjük kerülni, szerintem ez volt a kulcs.

Nem volt itt nagy baj, egy masszív és erős Német csapat ellen tudtunk sok helyzetet kidolgozni. Picit a koncentráció jobb lett volna, akkor már az elején 0-2 lehetett volna.
Így is szép, mert ez csak a csapatot erősíti fejben, hogy sikerült megfordítani a meccset. Ráadásul padról beállva, ez nekik is pluszt ad szerintem.

És még a City is döntetlent játszott, jó napot zártunk! :D
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Alexandro
Jugador del Barça

2016.09.29. 07:28:51

Én is ezen a véleményen vagyok és még azt is hozzátenném, hogy Busquets hibája is elég csúnya volt. Paco pedig nagyon súlytalan volt, nem nagyon lehetett még a nevét se hallani. Ennél biztosan több kell. Azért nem kell elkeseredni, lesz ez még sokkal jobb is, de ez a meccs nem volt jó.
recrea
Llegenda del Barça

2016.09.28. 23:12:11

Bob_Marley írta:Nyertünk és ez a lényeg, szusszanni kell. Haza majd szinte azonnal Vigo, nem lesz egyszerű.
(Nem biztos, h be merem vállalni, előre láthatólag fájdalmas lesz.)
Lépéselőny, következő fordulóban lehet menni a csoportelsőségért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.28. 23:03:47

Nyertünk és ez a lényeg, szusszanni kell. Haza majd szinte azonnal Vigo, nem lesz egyszerű.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.09.28. 23:02:05

Atalanta írta:Sergi Robi és a Turan nagyon jó meccset fut!
2 olyan játékos, akivel a többség nyáron nem is számolt. (SR esetében jhv posztra értem)
mess2009
Director del Fútbol

2016.09.28. 22:47:22

marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.09.28. 22:44:33

Hát ezt kiszenvedtük.
Ki kell elemezni, hogy mivel fojtottak meg minket, és tanulni belőle.
Atalanta
Jugador d'estrella

2016.09.28. 22:19:23

Sergi Robi és a Turan nagyon jó meccset fut!
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.09.28. 21:41:45

Nagyon nem jött be ez a "kétcsatáros" játék, így hogy jobboldalon nincs szélsőnk, Neymar meg szervezőt játszik (illetve próbál), kb. feladjuk a széleket, Alba meg SR egymagukban pedig nem tudják az egész pályát bejátszani. Én mindenképp behoznám Rafinhát félidőben.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.09.28. 21:34:21

Szerintem vedd be a Sanaxodat.
Atalanta
Jugador d'estrella

2016.09.28. 21:27:15

Azt hittem rendben vagyunk, de a két bakikirály közül az egyik megint hozta magát. Na és ez a gurigázás...Ismét csak nevet rajtunk a Gladbach! Könnyedén hatástalanitják a fehér hajú bohócunkat, Paco a pályán sincs de Suareznek balszerencséje volt.
Masch mehetne a kispadra, borzasztó gyenge.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.09.28. 20:43:08

Jó a kezdő, örülök, hogy LE Pacot is betette a kezdőbe. Rá igen kíváncsi leszek.
Ma ha nehezen is, de nyerni kell, ami szerintem sikerülni is fog.

Visca El BARCA!!!
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.28. 20:24:17

S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz. :)
Lucho olvassa a kommentjeim.. :mrgreen:

Jo meccsen magabiztos gyozelmet varok, a Gladbach vedelme nem tul acelos, ha mi nem hibazunk tul sokat, meg kellene hogy legyen. Dahoud azert remelem jo lesz, es felfigyelunk ra.. 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.28. 20:17:56

Vagy Suarezt, meg él ott is láthattuk már.

Stegennek biztos különleges meccs lesz, már csak miatta is fontos hogy győzzünk, hajrá.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.09.28. 20:15:44

S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz. :)
Tutira kirakja Pacot szélre...
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.28. 19:36:11

Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz. :)
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.28. 19:35:14

visca el barca írta:ofisöl:
TS - előrerobi, piq, masch, alba - rakéta, busi, ini - paco, laller, ney
Suarez és Paco egyszerre. Érdekes..
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése