Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem estem hasra a hazai csapattól, semmi olyat nem láttam tőlük amit egy spanyol kiscsapat ne tudna felvonultatni ellenünk. Az, hogy párszor gyorsan eljutottak a tizenhatosunk elé nem nagy teljesítmény, a kapura semmi veszélyt nem jelentettek, Ter Stegennek védenie sem kellett.palesz77 írta: ha a nemetek nem jatszottak volna ilyen jol az elso felidoben, nem lett volna ilyen nehez dolgunk.. Taktikailag voltunk megverve, fegyelmezetten, gyorsan es pontosan jatszottak, minosegi focit lathattunk toluk is.
Szeptember végére nem hiszem, hogy túl fáradt lenne. Gijon ellen 70 percet játszott, A.Madrid ellen 50-et, előtte a Leganes ellen pályára sem lépett, egyáltalán nincs túlhajtva, egyszerűen gyenge formában van, biztos hogy lesz ez jobb is padozás nélkül is.Feast4 írta: Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.
Pihentetni? Elfáradt? Könyörgöm, 1 hónapja tart a szezon. Április óta ezt tolja. Értem én, hogy az ő játéka nagyon kell nekünk, de jelenleg lassú, körülményes, csak ténfereg a pályán... Áprilisban láttam élőben a csapatot és ami a legnagyobb csalódás volt, az pont Busi játéka... Tudom, ő a legmegfelelőbb nekünk erre a posztra, DE most (pontosabban hónapok óta) csak árnyéka önmagának... Azzal viszont egyetértek, hogy csak üljön le nyugodtan 2-3 meccsre, hogy érezze neki is van konkurenciája...Feast4 írta:Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.ntibi67 írta: Na akkor egy kis Busquets.
Azt ugye elismerhetjük,hogy a csapat leglassúbb játékosa,ezen nem lehet javítani.
De sajnos már mint mélységi irányító is vesztett a tudásából.De már labdaszerzében sem csillog.Fizikailag is visszaesett és sorban veszti el a test elleni párharcokat is.
Megérett az idő ezen a poszton egy más típusú és felfogású játékos szerepeltetésére.Kizárásos alapon ez most a keretben Gomes.
Nem hinném, hogy itt tartunk.Szerintem csak egy picit ültetni meg pihentetni kéne mert túlhúztuk.Minden meccset végigjatszik, ha kell ha nem.ntibi67 írta: Na akkor egy kis Busquets.
Azt ugye elismerhetjük,hogy a csapat leglassúbb játékosa,ezen nem lehet javítani.
De sajnos már mint mélységi irányító is vesztett a tudásából.De már labdaszerzében sem csillog.Fizikailag is visszaesett és sorban veszti el a test elleni párharcokat is.
Megérett az idő ezen a poszton egy más típusú és felfogású játékos szerepeltetésére.Kizárásos alapon ez most a keretben Gomes.
Azért volt az első félidőben 4 helyzetünk, még a kapott gól előtt, amiből illet volna legalább egyet berúgni és akkor minden másképpen alakul. A gladbach az első valamire való helyzetét meg berúgta, addig a kapunkra még veszélyesek sem voltak. Azért az dícsérendő, hogy mentünk előre és küzdve hoztuk a 3 pontot. Arda és Rafi cserélye dobott is az öszképen. Én Neyt sem szídnám, mert azért csak kiosztott egy pár kulcspaszt meg egy gólpaszt a meccsen és egyébként folyamat lógtak rajta 2-en 3-an. Nekem inkább Ini játéka tünt visszafogottnak, kevesett vállalt előre és pontatlan is volt. Összességében a 3 pont megvan és Bob szavaival élve a többi nem számít.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.
Ezt a reszt mondjuk felesleges elvitatni, ha a nemetek nem jatszottak volna ilyen jol az elso felidoben, nem lett volna ilyen nehez dolgunk.. Taktikailag voltunk megverve, fegyelmezetten, gyorsan es pontosan jatszottak, minosegi focit lathattunk toluk is. A masodikban nagyon magukra huztak minket, plusz Raffael kiesese, es a 433-ra valo visszaallas mar tul sok volt nekik, de egy jo 50-60 percig egyenrangu felek kuzdelme volt ez, ok is lohettek volna meg golt emlekeim szerint, meg ha nem is 100%-os ziccerbolmess2009 írta:győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?!
Szerintem is az volt a legnagyobb baj, hogy nem tudtuk szélen megverni őket. Mikor bejött Rafinha és Arda, akkor könnyebben tudtunk mögéjük kerülni, szerintem ez volt a kulcs.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
ki tetszett? Mascherano, és Arda. és ki nem? a többi. a nem tetszettek közül is kitűnt Alba.
Én is ezen a véleményen vagyok és még azt is hozzátenném, hogy Busquets hibája is elég csúnya volt. Paco pedig nagyon súlytalan volt, nem nagyon lehetett még a nevét se hallani. Ennél biztosan több kell. Azért nem kell elkeseredni, lesz ez még sokkal jobb is, de ez a meccs nem volt jó.mess2009 írta:marha nehéz ehhez a meccshez hozzászólni. győztünk idegenben egy BL. selejtezőn ez tény. na de hogyan?! vagy csak rosszul láttam és a németek voltak ilyen jók?! minden relatív, az is tény na meg az, hogy nem ilyet vártam...
(Nem biztos, h be merem vállalni, előre láthatólag fájdalmas lesz.)Bob_Marley írta:Nyertünk és ez a lényeg, szusszanni kell. Haza majd szinte azonnal Vigo, nem lesz egyszerű.
2 olyan játékos, akivel a többség nyáron nem is számolt. (SR esetében jhv posztra értem)Atalanta írta:Sergi Robi és a Turan nagyon jó meccset fut!
Lucho olvassa a kommentjeim..S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz.
Tutira kirakja Pacot szélre...S.Agüero írta:Meglepő kezdő, lehet, hogy 4-3-1-2 lesz.
Suarez és Paco egyszerre. Érdekes..visca el barca írta:ofisöl:
TS - előrerobi, piq, masch, alba - rakéta, busi, ini - paco, laller, ney